banner3

Hallo hondenvriendjes!

Ik ben Simon (voorheen Nick) en ik ben inmiddels bijna 2 maanden bij mijn nieuwe baasjes. Toen ik naar Nederland kwam met mijn broertjes en zusjes hebben we eerst bij Bianca gelogeerd, en toen bij Astrid. Dat was heel leuk daar want daar kon ik met de twee grote labradors spelen. Daarom ben ik nu ook voor geen enkele hond bang!

Toen op een dag kwamen mijn nieuwe baasjes die mij gelijk mee naar hun huis namen. Ik vond het wel erg spannend zo zonder mijn broertjes en zusjes, maar het baasje en het vrouwtje waren heel erg lief voor me, en zo voelde ik me toch al snel thuis. De volgende dag ontdekte ik dat er een groot bos ligt voor het huisje van mijn baasjes! Daar ga ik nu elke dag in spelen en wandelen. 

Ik slaap in een grote mand in de keuken, wat ik de eerste week wel een beetje eng vond, maar nu ben ik goed gewend. De dierenarts denkt dat ik een hele grote jongen ga worden van wel 30 kilo omdat ik nu al zo snel ben gegroeid, maar dat vinden mijn baasjes helemaal niet erg.  Ik heb hier ook al heel veel vriendjes gemaakt waar ik vaak mee ga spelen.

Ik luister ook al heel goed naar het baasje en het vrouwtje, al ga ik soms expres hard wegrennen omdat ik wil dollen. Verder doe ik heel graag kroelen bij mijn baasjes op schoot en in hun neus happen, maar wel zachtjes hoor. Als ik eenmaal wil spelen ben ik een echte dondersteen, maar als ik het zat ben verstop ik me onder de stoel, daar is het lekker rustig. Kortom, ik ben heel erg blij met mijn nieuwe baasjes en zij nog veel blijer met mij. Het lijkt mijn baasjes ook een leuk idee om nog een keer af te spreken met de baasjes van mijn broertjes en zusjes, want die zou ik graag nog eens zien.

Een poot en een grote lik van mij!