banner3

Hoi allemaal, ik wil me even voorstellen. Mijn naam is Shiny.

 Op 30 november ben ik samen met Olivia naar Nederland gekomen op zoek naar een beter leven en naar baasjes die mij nodig hebben.

De eerste 3,5 week heb ik bij Marijke & Evelyne in het opvanggezin mogen wonen.  Zij hebben mij alvast de eerste lessen Nederlands gegeven en de inburgeringscursus heb ik met vlag en wimpel afgerond. Dank je wel nog dat jullie mij hebben willen begeleiden en de eerste opvoeding hebben gegeven. Mijn baasjes zijn daar heel erg blij mee.

Nu woon ik bij mijn baasjes in Limburg, en heb er ook meteen een grote broer bij. Ik let goed op wat hij allemaal doet en begin al aardig de smaak te pakken te krijgen.

Ik zag hem een aantal keer achter een bal aan rennen in de tuin en dan kreeg hij een snoepje. Dus dacht ik na 5keer,  laat ik maar eens even meerennen. En wat denk je, kreeg ik ook een snoepje! Nadat ik dat een keer of 10 had gedaan dacht ik, hé maar dat kan ik ook wel. En toen mijn grote broer even de bal liet liggen bracht ik hem maar even terug, want ja mijn baasjes kunnen nu eenmaal niet zonder een bal.

De bench kon ik na een paar dagen ook al zelf openen en ben toen maar langs mijn grote broer op de mat gaan liggen. Als ik hem niet in zijn oren bijt, dan blijft hij liggen. Maar af en toe bleef ik bezig en dacht hij, ik ga wel op die andere mat liggen.

Het liefste laat ik mijn baasjes uit  in het bos waar ik hun ook al stukjes los heb laten lopen en dat ging al erg goed.

Al met al heb ik besloten om niet meer terug naar Roemenië te gaan, want mijn baasjes kunnen mij nu al niet meer missen.

O ja, mocht ik ooit nog een broer of zus krijgen dan komt hij ook weer van DAN.

Een vette knipoog van mij en een poot van mij broer Loeka en de groetjes van mijn baasjes.