banner3

 


Hallo hondenvrienden,

Banjer hebben ze mij in Roemenie genoemd en zo heet ik nog steeds. Een passende naam voor een ondeugend maar o zo lief hondje zoals ik ben. Wat ben ik blij dat ik mijn paradijsje gevonden heb. Vanaf de eerste dag ben ik omringd door honden, katten en een lieve baas en bazin. Wij waren in het begin met drie honden, twee katten en het was iedere dag groot feest. Veel honden betekent natuurlijk veel speelgoed en nog meer botten om lekker op te kunnen knauwen. Ik ben zo gek op botten dat ik ze graag allemaal verzamel en liefs allemaal voor mijzelf houd. Ze noemen mij niet voor niets “ the bone collector” en die naam moet ik toch eer aan doen. Helaas verloor ik na enkele maanden totaal onverwachts mijn grote vriendin en daardoor slechts met één hond achter bleef. Mijn toffe baasjes besloten om er weer een hond bij nemen om mee te spelen. Mede omdat ik zo lief ben, wilde mijn baasjes weer een hond uit Roemenie redden. Miksie werd gereserveerd, maar moest nog lange tijd in Roemenie blijven, omdat ze problemen met de huid had. Maar toch wisten mijn baasjes mij te verassen met Toby, die op een lijst stond van hondjes die heel hard gered moest worden. Vanaf het moment dat Toby in mijn leven kwam, kreeg ik het heel druk. Ik moest spelen en rennen, wat toch heel vermoeiend is. Natuurlijk vraagt het beschermen van mijn botten heel veel concentratie en kom ik soms ogen tekort, maar meestal lukt het mij aardig. Nu is Miksie eindelijk ook bij ons. Ik begrijp niet waarom ik zo lang moest wachten op een vriendinnetje, want ik niets aan haar zien. Ze is gewoon heel mooi en haar huid straalt. Met drie jonge honden en een oude brompot vermaken wij ons geweldig en ik denk dat mijn baasjes het soms wel gek worden. Ik ben een druk baasje en blijf maar praten, Toby wil ook wat zeggen.


Hallo iedereen, ik ben Toby en ben gered uit een diepe put, waar ik te lang in heb gezeten. Ze zeggen dat ik te lief ben en daardoor een beetje bang ben van andere honden, fietsen en vreemde mensen. Met mijn maatje Banjer ben ik voor niemand bang en wij blaffen gewoon tegen alles wat wij niet leuk vinden. Onze baasjes schijnen dat niet leuk te vinden, maar wij zijn honden en honden blaffen gewoon. Ik hou ook heel veel van botten, maar lekker kroelen bij mijn baasjes vindt ik het leukst. Ik wil de hele dag geaaid worden en dat gaat nooit vervelen. Als het zonnetje schijnt dan lig de hele dag te zonnebanen. Wat ………… Banjer zegt dat ik het kort moet houden, omdat Miksie ook iets wil vertellen.
 


Hallo, mijn naam is Miksie en dat vind ik een hele leuke naam. Ik ben het jongste van de roedel, maar voer het hoogste woord. Ik ben de gehele dag druk aan het spelen met Banjer en Toby, maar ik vind dat heel erg leuk. Ik heb de fijnste baasjes die alle moeite hebben mij rustig te houden. Ik ben nog een beetje onhandig en dat vinden ze niet altijd leuk. Ik vind het heel leuk om botten van Banjer te stelen, maar dat is niet gemakkelijk. Het lukt soms wel en dan moet ik heel hard wegrennen omdat Banjer het terug wilt hebben. Soms krijg ik dan hulp van Toby, want die steelt er dan stiekem nog eentje weg bij Banjer. Banjer rent dan achter ons aan en het is dan wel een bende in huis, maar dat maakt het wel erg leuk.

 

  
Banjer, Toby en Miksie zijn het met elkaar eens dat ze het erg hebben getroffen bij hun nieuwe baasjes. Wij hopen dat alle honden in Roemenie ook een leuk huis vinden.
 
WIJ, DE BAASJES, KUNNEN SLECHTS BEVESTIGEN WAT ONZE HONDJES HEBBEN GESCHREVEN.
Bedankt Dog Adoption Nederland voor de verrijking van ons gezin. 
Veronique en Alex Fialka en de roedel...