banner3

Mara (voorheen Fiorenza)


Vóór adoptie:

Mara nu:

        

Hallo ik ben Mara, voorheen Fiorenza......ik ben 29 augustus aangekomen in Nederland. Wat was ik bang, eerst de vlucht en toen al die vreemde mensen, die raar praten, en mij allemaal wilde aaien,bibberdebibber!!!!
Toen ik door iedereen was bekeken en gekroeld, moest ik in een auto. Wel vreemd maar ik ging toch lekker slapen. Eenmaal aangekomen in Bleiswijk mocht ik er eindelijk uit. Jeetje wat stond ik op klappen, even voor t eerst plassen en poepen in mijn eigen voortuin!
Toen ik binnen kwam stond mijn mandje al klaar, de bench, jippie ben er gelijk in gegaan. Toen zat er een raar zwart beest mijn aan te kijken. Ik wist niet wat t was, misschien een speelvriendje,  die met zijn pootjes door mijn bench zat te poren. Jeetje dat beest heeft nagels, wat blijkt het is een poezenvriend en er zijn er twee van. Maar ze hebben niks te vertellen,ik ren er gewoon keihard achteraan. Alleen vind mijn vrouwtje dat niet zo leuk, dan roept ze hard neeeee Mara. Nu is zij mij aan het leren dat ik moet gaan zitten als mijn poezenvriendjes er aan komen en dat lukt al aardig.
Toen ik net in mijn nieuwe huisje was vond ik eigenlijk alles eng. Ik werd opgetild en ik verstijfde er helemaal van. Maar nu vind ik t heerlijk! In de avond naar buiten,  dat was eng!!! Maar nu ga ik graag in de avond naar buiten.
Toen t vrouwtje s avonds naar bed ging moest ik in mijn bench. Nou echt niet! Wat was ik bang en helemaal alleen. Ik heb t echt op een gillen gezet en dat hielp, vrouwtje heeft de bench boven naast haar bed gezet en toen heb ik heerlijk geslapen. Nu weet ik niet beter. Ik heb een bench boven en beneden, wat een luxe!!!
Verder ben ik heerlijk eigenwijs. Als ik iets niet mag ga ik terug schelden maar het  vrouwtje heb altijd t laatste woord. Tja ik mag t toch proberen!! Ik mag elke dag naar t bos, we wonen er heel vlak bij. Als ik in t bos ben mag ik los lopen, nou dat is rennen...heerlijk! Mijn vrouwtje vind mij een heel lief en vrolijk hondje en kroelt heel veel met mij. En nu vind ik t heerlijk al die aandacht. Heerlijk spelen met iedereen die binnen komt. Nee hoor ik heb mijn plek gevonden en wil nooit meer weg. Zou ook niet van t vrouwtje mogen hoor!!!
Een dikke knuffel van Mara.