banner3

Hoi, 
 
gizmo en joey 2
Mijn naam is Joey en ik ben bijna 2 jaar oud. 
Op 23 juni 2018 ben ik geadopteerd door een gezin wat al een hondje heeft, een reu genaamd Gizmo. 
 
Ik had even een opvanghuisje geregeld, na mijn eerste adoptie, en een dag later stond mijn nieuwe gezin al op de stoep. Vrijwel per direct mocht ik met hen mee naar mijn nieuwe thuis. Ze kwamen bij mij kijken met Gizmo, en vonden mij ontzettend lief. ( deed erg mn best, dat wel) 
 
De eerste week was voor mij wel heel erg wennen. Ook mijn nieuwe maatje Gizmo moest een week ongeveer wennen aan mijn aanwezigheid. 
 
Al snel was ik gewend om netjes buiten te lopen aan mijn nieuwe lijn en naast mijn vriend Gizmo. Nu na 3 weken ben ik helemaal gewend en durf ik mijn maatje lekker uit te dagen. We racen door het huis en door de tuin en vechten een beetje ( we houden het wel leuk hoor :) ) 
 
S'nachts slaap ik nog lekker in de bench met mijn 2 knuffels. Gizmo waakt dan over het huis en over mij vanaf de bank. Ik slaap snel en lekker door zodat ik volgende dag weer topfit ben om te knuffelen en te spelen. 
 
Ik ben ook al 1x mee geweest naar een winkel. Dit was heel cool en iedereen wilde mij knuffelen. Ik mocht in de winkelwagen zitten en stiekem hebben we door de winkel geracet. 
 
 gizmo en joey 1
 
Ik ben heel dankbaar dat  Dogsadoptions Nederland' mij uit Roemenië heeft gehaald zodat ik een beter thuis kon krijgen. Ik heb het hier enorm naar mijn zin en ben heel blij dat ook ik mijn'forever home & friends' heb gevonden. 
 
 
 
 
Een dikke knuffel en een lik
Liefs Joey, en mn maatje Gizmo