banner3

 Hallo, mijn naam is Mouse,

Voorheen heette ik Little Mouse maar ben nu wat groter geworden en mijn baasjes noemen mij nu Mouse.

In het begin was ik erg onzeker want ik wist natuurlijk niet wat mij te wachten stond maar dat viel hartstikke mee.

’s Morgens mag ik lekker uitslapen want ik houd niet van vroeg opstaan. Mijn baasje is lekker in de keuken bezig en ik lig lekker te kijken tot dat ik denk: "he, ik moet even een plas doen".

Ik rek me dan even heerlijk  uit en neem de tijd om aan te geven dat ik naar buiten wil. Meestal luistert mijn baasje wel naar mij en gaan we op pad.

Ik kan hier buiten heerlijk zonder riem rennen en zwemmen want we wonen vlak bij de oude maas.

Ik heb ook al veel vriendjes en vriendinnetjes waar ik heerlijk mee kan ravotten. en ze vinden mij allemaal leuk ik doe ook enorm mijn best om lief tegen hun baasjes te zijn want meestal krijg ik dan een koekje of een  snoepje. Maar als mijn baasje mij roept ga ik snel naar hem toe want ik wil hem niet  kwaad maken.   

Na anderhalf uur buiten spelen gaan we weer naar huis en krijg ik eten. Daarna probeer ik mijn baasjes uit te dagen met een speeltje maar dat lukt niet altijd. Dus ga ik maar wat voor me zelf doen.

Af en toe gaan wij ook naar het strand of naar het bos dat is ook erg leuk, ik let wel heel erg op dat ik mijn baasjes niet kwijt raak dus ik houd ze goed in de gaten.

                                                          Op zondagochtend ga ik naar een behendgheidscursus. Niet dat ik het nodig heb, hoor. Want voor mij is het een makkie, maar mijn baasjes schijnen het erg leuk te vinden, dus doe ik maar mee. Ik moet dan over een wip of door een tunnel of door een aantal paaltjes door, lekker belangrijk, duhhh. Maar als ze vinden dat ik het goed gedaan hebt krijg ik wat lekkers, dus zit ik aan het eind van de cursus tjokkie vol.

 

 Mijn baasjes zijn dol blij met mij en ik met hun, ze verzorgen mij heel goed en laten merken wat ik wel en niet mag dat is wel zo makelijk om misverstanden te voorkomen.

Zonder hulp van Dogs adoptions had ik nou waarschijnlijk niet meer geleefd. Dank je wel Dogs adoptions Nederland voor deze kans op een nieuw leven!!