banner3

30-03-2013                                 WYTSE

Zes december 2009 krijgen we onze eerste DAN hond; Roti. Bij ons heet hij voortaan Hessel. Ondanks  zo’n 50 jaar honden is de opvoeding van Hessel best een kluif maar het komt allemaal prima in orde. Van een lastig pubertje verandert hij in een geweldig lieve makkelijke hond. In tja “nobody is perfect” natuurlijk.

Mijn hele leven heb ik altijd één hond gehad. De gedachte aan een tweede hond is nooit serieus in ons opgekomen. Maar ineens staan daar de foto’s en filmpjes van Olly op de site en ik ben direct totaal verkocht. Ik wil dit kleine bange kereltje het allerliefst door het scherm heen pakken en een veilig plekje geven! Precies op dat moment verschijnt het verhaal van Chantal en Davy op de site. Haar overkwam hetzelfde en zij waagde met succes de sprong. Dat happy-end verhaal is het laatste zetje dat ik (misschien?) nodig heb.

Zo komt Olly op 18 september 2011 op Schiphol aan. Als opvanghondje maken we elkaar eerst nog wijs… Maar natuurlijk gaat hij nooit meer weg! We komen er zelfs achter dat het veel leuker is om 2 honden te hebben. Hessel en Wytse(zoals Olly nu heet) zijn dikke maatjes en ravotten dagelijks langs het strand maar vinden het ook heerlijk om te luieren. Omdat (bijna) iedereen Wytse zo’n lelijk hondje vindt heb ik het liedje 'Ugly Dogs' onder het filmpje gezet:

 Maar zelf vind ik hem prachtig! Mensen zien allerlei cartoonfiguurtjes zoals bijvoorbeeld Stich in Wytse terug. Wat je ook van hem vindt; het is in ieder geval geen doorsnee hondje en heerlijk knuffeltje. Wij zijn héél blij met onze DAN hondjes!!

wytse

Groetjes,
Brigit, Hessel en Wytse