banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 12 juni 2022
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (geschat in cm): 40
Formaat: Middel
Toegevoegd :03-09-2023
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 21-08-2023: Berry is sinds kort in Nederland en dit is wat het gastgezin al over hem kan vertellen:

"Berry is een hele sociale hond, is zindelijk, loopt goed mee aan de lijn, is nieuwsgierig en slim en leert snel, is dus makkelijk trainbaar.
Hij kende heel snel en zonder problemen zijn plek en gaat ook ontzettend goed om met andere honden; hij gaat prima mee in de auto,  kinderen zijn ook geen enkel probleem en hij kan al enige tijd alleen zijn (die tijd wordt langzaam opgebouwd).
Omdat Berry zo sociaal en leergierig is zoeken we een baas die actief met hem bezig gaat, waar hij de ruimte krijgt en veel knuffels, want dat heeft hij heel graag :-).
Berry zou een ander hondenmaatje in het gezin ook super fijn vinden, maar het is geen must.
Wie neemt deze leukerd bij zich in huis?"

Update 13-08-2023: Berry is op 12 augustus aangekomen in een Nederlands gastgezin, en ze hebben al een eerste update voor ons:

"Berry is een lief manneke. Loopt al best makkelijk een rondje mee. Vindt nog wel alles spannend maar hij is dapper. Hij is super aanhankelijk en is duidelijk sociaal naar andere mensen en honden."

Intake 20-04-2023: Enige tijd geleden vond een mevrouw een moederhond met jonge pups achtergelaten in het bos. De kleintjes waren net geboren. Het weer werd slechter en heviger, de mevrouw heeft de moeder en de vijf pups opgehaald. Twee van de vijf pups (Freya en Berry) heeft ze alvast bij Neli gebracht. Wanneer deze twee gedaopteerd zijn, zullen de overigen ook naar Neli komen. Berry heeft een mooi lief koppie.

Wie geeft Berry een thuis, zodat er plek komt voor de overige pups en hun mama?

Details

Geboortedatum (geschat)
12 juni 2022

Video

Video

Video