banner3

Geplaatst op 31-07-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 01 december 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 52
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :31-07-2019
Telefoon: +31 (0) 6-37403780


Informatie

Update 01-08-2019: We zoeken voor Hoggy een nieuw thuis. Hoggy is ruim 6 jaar heel happy geweest in zijn huidige thuis, er is echter een kleintje bijgekomen die nu is gaan kruipen, Hoggy kan dit niet goed plaatsen, en gromt naar de kleine. Hoggy wordt als volgt omschreven door haar huidige baasjes: 

Hoggy is een een vrolijke hond. Buiten vind ze het spannend aan de lijn. Op een losloopveld heeft ze het prima naar haar zin. Ze rent overal langs en doorheen, en houdt je goed in de gaten. Ze vind het leuk om met de auto weg te gaan, zodra de klep open gaat, zit ze er al in.

Naar vreemde mensen die ze niet kent, is ze erg voorzichtig, ze komt wel uit nieuwsgierigheid kijken en als ze je eenmaal kent, begroet ze je enthousiast. Met andere honden gaat het goed. Ze laat wel duidelijk merken wat ze wel en niet wil. Ze kan soms dominant zijn. Katten vindt ze interessant, brutale katten laat ze wel met rust. Kleine kinderen vindt Hoggy niet prettig, oudere kinderen kan wel, mits de kinderen haar met rust laten, wanneer ze dat aangeeft.

Intake februari 2013: Hoggy is in december 2013 met haar nestgenootjes gevonden, schuilend voor de regen, onder een auto. Was de auto weggereden hadden ze niets meer om onder te kruipen. Het hele nest is in een asiel opgevangen waar ze beschermd op een baasje mochten wachten. Als pup was Hoggy de dapperste van z'n broertjes en zusjes. Ze was ondernemend, enthousiast, vrolijk en had een positief karaktertje.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Schofthoogte (geschat)
52
Geboortedatum (geschat)
01 december 2012