banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 01 december 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 52
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :31-07-2019
Datum geadopteerd :30 november 2019

Informatie

Update 10-11-2019: Hoggy is een mooie dame van bijna 7 jaar oud.
Ze verblijft nu in Kerbert Dierentehuis omdat het niet goed ging met het kruipertje (peuter) in huis van haar baasjes. Dat vond Hoggy veel te eng.
Hoggy komt oorspronkelijk uit Roemeniƫ en is hier als jong dametje geadopteerd. Ze is naar vreemden altijd wat argwanend. Kent ze ze eenmaal, dan is ze een vrolijke knuffelkont.
Hoggy kan wel bij oudere kinderen boven de 12 jaar die het herkennen als ze haar rust opzoekt en haar dit ook geven.
Katten is ze wel gewend, maar als ze voor haar wegrennen dan wil ze er nog weleens achteraan gaan. Het moet dus wel een kat zijn die honden gewend is.
Met andere honden is ze wisselend; de een vind ze leuk en de ander niet.
Als ze gewend is dan vind Hoggy het prima om een paar uurtjes alleen te zijn.

Dus heeft u ervaring met onzekere honden en bent u op zoek naar een hele leuke en lieve vriendin, dan is Hoggy mogelijk de ware?

Update 01-08-2019: We zoeken voor Hoggy een nieuw thuis. Hoggy is ruim 6 jaar heel happy geweest in zijn huidige thuis, er is echter een kleintje bijgekomen die nu is gaan kruipen, Hoggy kan dit niet goed plaatsen, en gromt naar de kleine. Hoggy wordt als volgt omschreven door haar huidige baasjes: 

Hoggy is een een vrolijke hond. Buiten vind ze het spannend aan de lijn. Op een losloopveld heeft ze het prima naar haar zin. Ze rent overal langs en doorheen, en houdt je goed in de gaten. Ze vind het leuk om met de auto weg te gaan, zodra de klep open gaat, zit ze er al in.

Naar vreemde mensen die ze niet kent, is ze erg voorzichtig, ze komt wel uit nieuwsgierigheid kijken en als ze je eenmaal kent, begroet ze je enthousiast. Met andere honden gaat het goed. Ze laat wel duidelijk merken wat ze wel en niet wil. Ze kan soms dominant zijn. Katten vindt ze interessant, brutale katten laat ze wel met rust. Kleine kinderen vindt Hoggy niet prettig, oudere kinderen kan wel, mits de kinderen haar met rust laten, wanneer ze dat aangeeft.

Intake februari 2013: Hoggy is in december 2013 met haar nestgenootjes gevonden, schuilend voor de regen, onder een auto. Was de auto weggereden hadden ze niets meer om onder te kruipen. Het hele nest is in een asiel opgevangen waar ze beschermd op een baasje mochten wachten. Als pup was Hoggy de dapperste van z'n broertjes en zusjes. Ze was ondernemend, enthousiast, vrolijk en had een positief karaktertje.

Details

Geboortedatum (geschat)
01 december 2012