banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 19 april 2019
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 39
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :31-10-2019
Datum geadopteerd :31 december 2019

Informatie

Update 25-11-2019; Ella is 9 november in Nederland aangekomen en mag bij een gastgezin op haar ware baasje wachten. Dit is wat het opvanggezin over Ella vertellen:  Ella is een vrolijke pup, die snel hecht aan haar baasjes. Ze heeft zich heel snel aangepast in het gastgezin en lijkt geen hele grote moeite hebben om zich aan te passen aan een nieuwe situatie.

Ze is erg slim en windt je makkelijk om haar pootje met haar speciale blik. Ze is een pittig dametje, wat wel een consequente opvoeding nodig heeft. Ze is leergierig en pakt snel dingen op. 
Ella gaat buitenshuis goed met andere honden om en speelt ook graag met ze. Binnenshuis met de hond van het gastgezin moet ze nog leren om de aandacht te verdelen. Ze kan wat jaloers reageren en de aandacht naar zich toe willen trekken. Het liefst wil Ella een baasje voor zichzelf. Met een standvastige kat zou het eventueel wel kunnen. Katten vond ze even wennen, maar als ze gewend is dan gaat het goed. 
Een huisje met een tuin is leuk, maar geen vereiste, mits er genoeg wandelgelegenheid is in de buurt. Ze vindt het fijn om te wandelen. 
Ella is zindelijk en loopt al netjes aan de lijn en ook auto rijden is geen enkel probleem. 
Ze is geen hondje wat bang is aangelegd, ze is eerder nieuwsgierig. Ze had bv geen moeite om in een winkel te lopen en is ook met haar opvangmama naar plekken geweest met drukte, fietsers en verkeer daar keek ze rustig naar. Als ze iets nieuws ziet, blaft ze soms heel even maar dat is snel voorbij. Haar nieuwsgierigheid wint het. 
Kinderen vindt ze leuk, maar ze wordt niet bij te jonge kinderen geplaatst. Wat oudere kinderen die goed weten hoe ze met een hondje om dienen te gaan, zijn geen probleem.
Ella kan goed even alleen thuis blijven. Ze sloopt niets in huis.
Kortom, Ella is een ontzettend leuk hondje met een leuk en aandoenlijk koppie maar er zit ook een koppie op. Dat maakt haar natuurlijk ook zo geweldig! Ze heeft baasjes nodig die haar ook verder willen begeleiden, want ze is natuurlijk nog steeds een pup in ontwikkeling. 
Bij wie vindt dit prachtige meisje haar forever home?

Update 31-10-2019: Helaas is Ella niet meer gereserveerd, dus ze is weer beschikbaar voor adoptie. Ella zal binnenkort naar een gastgezin in Nederland komen en vanuit daar zullen we dan een geschikt baasje zoeken. Maar hoe mooi zou het zijn als Ella meteen naar een eigen mandje kan? 

Update 10-08-2019: Ella is een paar dagen meegeweest naar het strand. Ze heeft zich kostelijk vermaakt, met haar speeltjes, met allerlei kindjes en bleef braaf in de buurt van haar opvangbaasjes. Een toppertje dus!

Intake 21-07-2019: Dit is Ella, een heel lief en sociaal pupje. Ze is door Romy Paun van de snelweg geplukt en ze verblijft nu tijdelijk bij hem tot ze klaar is om te vertrekken, uiteraard als er een baasje klaarstaat om haar te verwelkomen. Is Ella geen plaatje?

 

Video 01-12-2019

 

Details

Geboortedatum (geschat)
19 april 2019

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video