banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 18 april 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 25
Schofthoogte
Toegevoegd :28-01-2019
Datum geadopteerd :17 juni 2019

Informatie

Update 04-04-2019: Kira heeft zich ontwikkeld als een slim en stoer meisje. Van het eerst wat angstige hondje is niet veel meer terug te zien. Ze luistert al aardig naar commando's en ze doet alles voor een lekker snackje, maar kaas is haar favoriet.
Er schuilt wel wat van een terrier in de kleine Kira, ze kan dan af en toe ook wat waaks zijn.
Ze is een energiek en vrolijk stuiterballetje. Ze komt graag knuffels halen en heeft het (opvang)vrouwtje eigenlijk het liefst voor zichzelf. Ze is wel een beetje een eenmanshondje m.a.w ze hecht zich voornamelijk aan één baasje in huis.
Haar hobby is naast lekker eten voornamelijk knufflelen! Die hobby deelt ze overigens het liefst niet met andere huisdieren als het even kan.
Het gastgezin vindt haar een heel aanhankelijk en superleuk hondje!

Update 12-03-2019: Ton heeft een bezoekje gebracht aan Kira om wat foto's en een filmpje te maken. Kira is een eersteklas kroelkipje, ze heeft het helemaal ontdekt bij haar gastgezin. Buiten voelt ze zich een hele piet met haar grote vriend van het gastgezin, zonder deze vriend vindt ze het nog wat spannend.

Update 27-02-2019:Kira begint al aardig te ontdooien in het gastgezin. Ze kan prima overweg met de aanwezige wat oudere hond en ziet haar als een voorbeeld.Ze doet haar behoefte al netjes buiten en loopt zelfs al keurig aan de riem, ze leert snel. Kira heeft in inmiddels vriendschap gesloten met een grote hond uit de buurt en is niet angstig aangelegd tov andere honden. De katten in het gastgezin daar heeft ze respect voor en die gaat ze een beetje uit de weg.Kira trippelt zo nu en dan gezellig achter haar opvangmama aan om te kijken of er nog iets lekkers te halen is. Ze heeft haar plekje op de bank inmiddels veroverd. Ze is aanhankelijk en gaat al spelbogen maken om uit te dagen tot spelen. Ze komt ook regelmatig een knuffel halen.Af en toe kan ze wat waaks zijn als ze iemand bij de voordeur hoort.Het gastgezin denkt dat Kira er bij gebaat zal zijn om geplaatst te worden bij een andere stabiele hond.

23-02-2019: Kira is vandaag in een gastgezin in Nederland geplaatst, waar ze wacht op een baasje. Een update volgt snel.

Update 12-01-2019: Kira is gelukkig door Neli uit de PS gehaald en mag wat bijkomen in haar asiel. Ze vindt het wat druk, maar redt zich prima. Ze is gek op haar redster Neli, en hobbelt gezellig achter haar aan. Een toekomstig baasje zal een gezellig maatje aan haar hebben.

Intake 06-10-2018 : Kira is een heel klein hoeperdepoepertje. Er is geen twijfel over mogelijk dat Kira een mama is geweest. Maar waar haar pupjes nu zijn is de vraag. Kira moet ook nodig aankomen, de ribben waren te tellen, tijdens ons bezoek. 

Kira werd helemaal enthousiast toen de snacks tevoorschijn kwamen, ze genoot er zichtbaar van en wilde er zo graag bij horen. Alleen werd ze vaak weggeduwd door de grotere honden. We zoeken naar een lief baasje voor kleine Kira. Kira knipoogt op de foto naar haar nieuwe baasje, hopelijk wordt dit gezien. 

Deze hond (6369) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
18 april 2016

Video

Video

Video