banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 04 februari 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 41
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :15-01-2019
Datum geadopteerd :17 september 2019

Informatie

Update 30-06-2019:Helaas is Alin teruggekomen van adoptie. 

Alin is een fantastische hond, alleen is zijn jachtinstinct op dit moment zo sterk dat hij niet met de katten samen kan wonen. Samen met de katten op de bank liggen vindt hij prima, maar zo gauw de kat wegspringt ziet Alin de kat als een leuke prooi waar hij achteraan moet.
Alin vindt het geweldig om met andere honden te spelen, hij houdt ook rekening met de speelwijze van de andere hond maar in het bos vergeet hij de honden en is alleen gefixeerd op eventueel wild.
Alin is een sociale vriendelijke hond met een zacht karakter en kan ook met kinderen omgaan. Hij kan netjes aan de lijn lopen, is niet wagenziek, heeft geen probleem met andere mensen, is niet bang in het verkeer en kan prima alleen zijn.
Hij houdt veel van wandelen en rennen en is binnen een rustige relaxte hond.
Alin is voor iedereen geschikt die hem aangelijnd houdt en alleen in een afgesloten ruimte vrij kan laten lopen. 
 

Update 19-05-2019: Alin is een zeer vriendelijke, aanhankelijke reu met een zacht karakter. 
Hij heeft veel energie voor grote wandelingen en wil graag met andere honden spelen en houdt rekening met het karakter van de andere hond.
Binnen is Alin een rustige hond. Buiten kan hij lekker uit zijn dakje gaan, hij houdt van rondjes rennen. Alin is zo'n blij ei, maar houdt er ook van om geknuffeld te worden.

Update 11-04-2019:  Alin is een lieve aanhankelijke spontane hond. Hij houdt van aandacht en een actief buiten leven en wil graag met andere honden spelen. Is niet bang voor andere mensen of verkeer. Hij zou wel bij eigen katten kunnen als hem dat geleerd word. Loslopende dieren zal hij wel achteraan gaan, dat is veel te leuk.

Hij is nog te enthousiast voor hele kleine kinderen omdat Alin nog tegen je aanspringt voor een knuffel.

Update 23-03-2019: Alin is een energieke hond. Hij vindt aandacht belangrijker dan eten. Dit Husky-achtige hondje houdt van lange wandelingen en loopt prima mee aan de lijn.

Hij is nu nog niet geschikt voor hele kleine kinderen, daar is hij te enthousiast voor. Als Alin geleerd heeft om niet meer tegen je aan te springen, dan kan het wel.

Update 18-03-2019: Alin is op 16-03-2019 in Nederland aangekomen en verblijft bij een gastgezin, verdere info volgt snel.

Update 12-01-2019: Alin blijft vrolijk en blij met bezoek. Snoepjes doen wonderen. Alin zag er wat beter uit als de laatste keer

Update 25-11-2018: Eindelijk konden we Alin op de foto zetten zoals hij echt is. Met zijn mega oren en  mooie blik. Alin heeft voor nu nog geen toekomst, we hopen dat dat nu snel verandert. 

Intake 12-10-2018: Wat een schitterende fotogenieke hond is Alin toch. Hij is ook bijzonder energiek en hij was zo blij met de aandacht dat hij kreeg, tijdens ons bezoek aan dit dodingsstation waarin Alin verbijft. Alin heeft een prachtig uniek koppie. Als hij attent is, staan zijn oortjes rechtop ; wit van binnen met een zwart randje, prachtig om te zien.

Alin verblijft in de ps in Calarasi. En hij moet daar zo spoedig mogelijk weg. Alin is al geen dikke hond, maar hij is veel te mager. En met het najaar op komst, worden we daar bezorgd om. 

We hopen dat iemand valt op deze mooie man. 

Deze hond (6391) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
04 februari 2015

Video

Video

Video

Video

Video

Video