banner3

Geplaatst op website 28-07-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 02 april 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 53
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-07-2021
Telefoon: +31 (0) 6-37403780


Informatie

Update 29-7-2021: Helaas is het voor de adoptanten van Azorel door persoonlijke omstandigheden niet meer mogelijk om voor hem te zorgen. Om deze reden gaan wij op zoek naar een nieuw gouden mandje voor deze kanjer.
Azorel is een lieve en speelse hond. Hij heeft natuurlijk ook zijn rugzakje. Men vermoedt dat hij in het verleden als jonge hond is aangereden door een brommer, daar is hij nog steeds bang voor. 
Azorel heeft een zeer zacht karakter en kan met de meeste honden goed opschieten. Hij woont nu bijna 3 jaar in een gezin met kinderen, katten en een ander hondje. Omdat hij veel steun heeft aan het andere hondje wordt er een gezin gezocht waar al een ander hondje (teefje) aanwezig is. Azorel is zindelijk en kan even alleen thuis zijn (samen met een ander hondje).
Voor Azorel zoeken wij een stabiel en rustig huishouden zonder kleine kinderen.
Azorel geniet er erg van om in de tuin te liggen, dus graag een huis met een goed omheinde tuin. 
Wie geeft deze lieverd een fijn forever home

Intake 21-09-2018: Deze pup liep al enige uren in de buurt van waar Neli woont. Kennelijk wachte hij op Neli. Ze heeft hem vervolgens meegenomen naar haar asiel, daar het straatleven voor honden, en vooral pups erg gevaarlijk is. Neli heeft hem Azorel genoemd. Deze mooie vent kan het goed vinden met de andere hondjes. We kennen de ouders van Azorel niet, dus Azorel zal niet bij kleine kinderen geplaatst worden.

We verwachten dat Azorel een flinke hond zal worden.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/WM7xO9CtFdE
Geboortedatum (geschat)
02 april 2018
Schofthoogte (geschat)
53

Video

Video