banner3

Geplaatst op website 26-03-2017
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 27 december 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 55
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :26-03-2017
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 03-08-2018: Carlos ziet er stoer uit maar is niet bepaald een macho. Hij vond het toch wel wat spannend dat er opeens  vreemde mensen in zijn kennel stonden en ging dan ook snel zijn hok in om van daaruit iedereen eens te observeren. Bij het juiste baasje kan deze knappe boy uit zijn schulpje kruipen en net zoals zijn 3 broertjes genieten van een hondenleven buiten het asiel waar hij al vanaf dat hij een kleine pup was zit.

Intake 04-02-2016: Op zondag 24 januari 2016 zag een Roemeense mevrouw een hond aangereden worden en ging met deze hond naar de dierenarts. Deze hond overleed nog op dezelfde dag. De dinsdag erna hoorde Neli van de hond en ze schrok zich een hoedje, want deze hond bleek een moedertje te zijn die pups had gekregen. Neli ging meteen zoeken waar de pups waren, maar ze kon ze niet vinden. Tot een week later Neli een telefoontje kreeg van een vriend, die de pups had gezien. Neli haastte zich erheen en vond de 4 jongens in een tuin.

De kleine mannetjes waren geschrokken, maar ze leefden. Neli was verwonderd hoe deze kleintjes al zo lang alleen konden overleven zonder moeder. Het zijn 4 kleine heldjes.

Carlos is het neefje van Ina, Ice en Ica. De moeder van Carlos was de zuster van de moeder van deze drie. Zo treurig dat moedertje het niet heeft overleefd, maar zo blij en dankbaar dat Carlos en broers Aris , Bear en Dodo wel leven.

Vind u ook niet dat Carlos er heel wijs uit ziet? Hij is misschien wel de wijste van het stel. Althans zo ziet hij er wel uit. Of zal hij denken dat dit zijn zwoele blik in de camera is???

Carlos is nu nog te jong om te reizen, maar voor we het weten zal hij er klaar voor zijn.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Schofthoogte (geschat)
55
Geboortedatum (geschat)
27 december 2015