banner3

Geplaatst op website 26-03-2017
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 15 februari 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 48
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :26-03-2017
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 07-07-2018: Blanca is opgezocht en er zijn nieuwe foto's van dit meisje gemaakt. 

Blanca is in de twee jaar bij Neli er niet socialer van geworden, eigenlijk het tegenovergestelde. Ze was zo bang dat Neli haar moest vangen om foto's te kunnen maken. Later liet ze wel toe dat ze door ons team geaaid werd. En daarom is Blanca nog niet van de website gehaald. 

Als Blanca geplaatst zou worden, zou dit alleen bij zeer ervaren mensen kunnen. Baasjes die niks van haar verwachten, dus ook niet aan de lijn buiten lopen. Een tuin is daarom een noodzaak.  In een rustige omgeving, bij mensen met veel geduld en tijd en die niet verwachten dat Blanca ooit een normale huishond zal worden. We denken dat Blanca altijd een bange hond zal blijven. 

Update 10-06-2016; Blanca is een schitterend meisje. Ze is net als haar zussen niet gewend aan mensen. Ook Neli en Yvonne Paun (die geregeld bij Neli op bezoek komt) gaan ze het liefst uit de weg. Dit is geen goed teken. Daarom is het van belang dat Blanca en haar zussen snel geplaatst worden. Is dit niet het geval, zijn we bang dat we ze op adoptie op afstand moeten zetten. Maar we houden hoop dat een lief en ervaren baasje voldoende geduld heeft om het aan te durven met deze mooie meid. Blanca wordt niet geplaatst bij kinderen en alleen in een rustige omgeving.

Intake 15-05-2016: Blanca, Azura en Donna werden door Neli bij haar asiel op de brug gevonden. Daar liep dit drie-eenheid gezellig te trippelen.

Ze zijn ontzettend speels en vriendelijk. Voor hen is er geen vuiltje aan de lucht. Waar deze drie vandaan komen kunnen we alleen maar raden.

Blanca is een mooi wit pupje. Alle drie zijn ze anders. Wat zullen ze mooie ouders gehad hebben, denkt u ook niet? Blanca is op weg naar een leraar of lerares. Die haar liefdevol opneemt en haar alles kan leren wat er te leren is.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
http://www.youtube.com/watch?v=AgWYUqKZ_eE
Geboortedatum (geschat)
15 februari 2016
Schofthoogte (geschat)
48

Video

Video