banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 19 januari 2012
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 30
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :24-02-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 18-10-2020 : Masha is geopereered aan haar cherryeyes, en kijk nu, ze is een waar fotomodel geworden! Wat een prachtogen! De operatie en het bezoek hebben Masha wel wat van slag gemaakt. Wederom zijn we bevestigd dat Masha echt de tijd zal moeten krijgen wanneer ze in Nederland komt, maar met veel liefde en geduld zal Masha het vertrouwen in de mens terug moeten krijgen.

Intake 20-02-2019: Ons team vond Masha in de ps. Daar zouden ze haar cherry eyes behandelen, maar helaas is dat niet gedaan. Gelukkig mocht Masha bij Neli in het asiel komen. Ze zal nog aan haar oogprobleempje behandeld worden. En dan is dit kleine seniortje klaar om naar Nederland te komen. 

Masha was erg bang in de ps en toen ze net bij Neli was. Maar gaandeweg begon ze Neli te vertrouwen. Dit zal ook zo zijn bij een nieuw baasje. Ze zal erg moeten wennen aan de verandering in haar leven. Dus zoeken we iemand die haar die tijd en geduld zal geven. Niet blij kleine kinders en in een appartement. En tuintje is wel een must. 

 

Details

Geboortedatum (geschat)
19 januari 2012

Video

Video

Video

Video

Video