banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 01 oktober 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 36
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :18-10-2018
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 06-10-2018: Bruna is het vertrouwen in de mensen verloren, ze vond het heel spannend dat er mensen speciaal voor haar kwamen. Zelfs Neli moest haar best doen om Bruna te laten merken dat het allemaal wel mee viel. Bruna wordt alleen bij ervaren mensen geplaatst, die haar alle tijd en liefde kunnen geven, zodat ze kan gaan genieten van het leven.

Intake 18-10-2018: Bij Neli was het een zomer van verloren zielen. Het ene na het andere hondje werd bij Neli gebracht of gewoonweg voor haar asiel verlaten. Dit laatste is ook het verhaal van mooie lieve Bruna. Van de één op de andere moment verliest je alle veiligheid dat je kent en wordt je gedumpt op een plek wat je niet kent en daar moet je je dan maar zien te redden. Maar... we zijn Bruna's bazen dankbaar dat ze haar dan op een goede plek hebben verlaten, bij Neli. 

Bruna was eerst een verlegen meisje, maar nu is ze enthousiast als ze Neli ziet. Met alle andere honden kan Bruna goed opschieten. Het lijkt ons niet verstandig Bruna bij kleine kinderen te plaatsen.

Bruna is gesteriliseerd, gevaccineerd en klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar boek. 

 

Details

Geboortedatum (geschat)
01 oktober 2017

Video