banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 21 mei 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 32
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :17-09-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 11-10-2020 : Esther is een lieverd voor mensen die ze kent en haar met respect behandelen. Ze moet echter niet onverwachts en druk benaderd worden, ze heeft zeer waarschijnlijk geen goede ervaringen met mensen in het verleden. Waarschijnlijk heeft toch af en toe last van haar rechter voorpootje en reageert ze daarom ook soms wat geïrriteerd. Toch gunnen we Esther een waardig plekje in een huis, waar ze zichzelf mag zijn, ze zal dit ook zeker waarederen. We zijn er nog steeds van overtuigd dat ze bij ervaren mensen een top hondje zal zijn.

Update 17-09-2019: De pups van Esther staan inmiddels op eigen pootjes. En dit meisje geniet daarvan. Geen zorgen meer over het kleine grut, dus nu is het speeltijd voor Esther zelf. Wat zou het mooi zijn als Esther een eigen baasje zou krijgen, zeker na al het werk wat ze het laatste jaar voor haar kiezen heeft gekregen. 

Update 06-10-2018: Wat doet het moederschap goed met Esther, het meisje wordt steeds vrolijker. Ze heeft ook maar even de pups van Lisa, die geadopteerd is in Nederland, onder haar hoede genomen. 

Update 03-08-2018: Esther is een lief en rustig moedertje dat goed voor haar kindjes zorgt, wie als ze straks groot genoeg zijn ze graag zelf vertroetelt worden door een lieve baas.

Update 07-08-2018: Mama Esther is een hele goede moeder. Ze zorgt goed voor de kleine hummeltjes. Tijdens ons bezoek aan mams en kids liet Esther ons toe bij haar en de pups. Ze vertrouwde ons. Esther zal, als de pups groot genoeg zijn, beschikbaar zijn voor adoptie. Ze heeft dan haar plicht gedaan en ze zal dan nooit meer een nestje hoeven te krijgen.

Update 08-07-2018: Esther heeft pups in de ps gekregen, Neli heeft haar met pups uit de ps gehaald en ze verblijven nu in een aparte gedeelte in het asiel. Wat een geluk voor Esther. Nu wordt ze ook gesteriliseerd. 

Intake 12-06-2018: Esther verbleef in de ps in Calarasi. Wat had ze het moeilijk daar. Dit meisje zat helemaal niet lekker in haar vel. Maar toen kwam het DAN team met wat lekkers en ze veranderde, als een blad aan de boom, in een allervriendelijkst hondje. Esther had ook een kapot voorpootje, mogelijk is dat de reden dat Esther zich niet zo lekker voelt. Er wordt naar haar pootje gekeken. Esther wordt alleen geplaatst bij ervaren mensen en niet bij kleine kinderen.

Details

Geboortedatum (geschat)
21 mei 2016

Video

Video