banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 03 maart 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 47
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :04-01-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 17-03-2020: Dora is een leuk meisje, dan een beetje het onderspit delft bij andere honden. Ze wordt bij leuke dingen namelijk op afstand gehouden door deze honden. Ze is een lieve, vriendelijke hond, die aandacht erg fijn vindt, maar door de spanning rond haar heen dit niet kan tonen. 

Dora hoopt snel hier weg te mogen. 

Update 21-05-2019: Dora is niet zo heel erg veel veranderd sinds we haar voor het laatst zagen in pension Pipera. Ze is nog altijd een rustige en verlegen meid, die liever eerst 3 katten uit de boom kijkt en dan een stap zet naar het onbekende. Maar ze zet die stap uiteindelijk wel. We zoeken daarom een ervaren baasje voor Dora die haar alles op haar eigen tempo laat ontdekken. Geloof ons, dan komt ze er wel. 

Intake 03-03-2018: Dora is een plaatje om te zien en een mooi maatje. Dora is nieuwsgierig naar nieuwe mensen, maar ze vindt het wel allemaal spannend. Dora is het zusje van Alba en die is erg verlegen. Dora is juist de dappere van de twee. Ze moet nog wel van alles leren als ze naar Nederland komt. Dora leeft in pension Pipera, met haar zusje Alba en nog wat honden. Ze voelt zich daar thuis, maar dit is zeker niet ideaal.

Heeft u een plekje voor dit mooie dametje?

 

Details

Geboortedatum (geschat)
03 maart 2013

Video

Video

Video