banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 22 september 2017
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (geschat in cm): 42
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :22-12-2017


Informatie

Update 04-03-2018: Affrica is naar Nederland gekomen en verblijft momenteel in de opvang. 

Update 19-01-2018: Kleine pupjes worden groter. Zo ook Affrica. Dit meisje heeft bijna geen contact met mensen. Ze kent alleen Neli en soms Gaby. Maar daar blijft het bij. Affrica vond ons bezoek dat ook erg spannend en wat flink onder de indruk van ons bezoek. Na even een wenmomentje, konden we Affrica wel oppakken. Maar het nieuwe baasje van Affrica dient veel geduld met dit meisje te hebben. Ze wordt niet bij kleine kinderen geplaatst. 

Intake 2017:Wat heeft Affrica toch een schitterende exotische naam. Genoemd naar een ontzettend mooi land. Maar dan zit je daar met een mooie naam in een heel koud RoemeniĆ«, jezelf een beetje te vervelen in een kennel in een asiel. 

Neli werd door een mevrouw gebeld over 3 kleine pups die waren achtergelaten op een veld dichtbij een gevaarlijke weg. De mevrouw vreesde voor het leven van deze kleine diertjes. Dus Neli nam ze uiteraard in. Want in het mooie nieuwe puppenverblijf was nog wel wat plek. Of Affrica het zusje is van Lara en Onix zal altijd een raadsel blijven. Het zou best goed mogelijk zijn. 
Affrica zou graag een Nederlandse willen worden. Ze heeft beloofd zich heel goed te gaan gedragen en zich voor te doen als een voorbeeldige pup. Als u dan beloofd dat u Affrica alles zal leren wat zij nodig heeft om als Nederlandse hond te kunnen fungeren. Affrica wordt niet bij kleine jonge mini Hollanders geplaatst. Dat lijkt ons niet verstandig.

Details

Geboortedatum (geschat)
22 september 2017

Video

Video