banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 05 november 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 30
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :05-11-2017
Datum geadopteerd :05 november 2015

Informatie

Update 04-09-2018: Dit is wat het gastgezin van Karoli vertelt. Het gaat super met Karoli, het is echt een heel makkelijk hondje.

In de buurt zijn ze allemaal gek met hem en hij heeft al verschillende vriendjes gemaakt tijdens het uitlaten. Hij heeft soms wat moeite met grotere honden (reutjes) maar met de rest gaat het prima, vooral met teefjes gaat het heel goed.
Een aantal keer per week spreek ik met een vriendin af en gaan we naar het bos. Zij heeft een Dobberman teefje. Ze spelen en rennen samen en dat vinden ze fantastisch.
Visite en kinderen zijn geen probleem. Hij is overal heel relaxed onder.
Met de 2 van de 3 katten gaat het nu redelijk.

Update 07-08-2018: Karoli is afgelopen weekend naar Nederland gekomen. Hij verblijft bij een gastgezin. Dit gastgezin vertelt het volgende:

Karoli doet het vanaf het eerste moment op Schiphol al super. Hij is heel lief, wel wat aanhankelijk, schrikt bijna niet, doet het heel goed met andere honden en is superlief bij kindjes.

Je mag bij hem alles doen; medicatie geven, tandjes bekijken etc geen probleem. En als hij blij is, rolt hij graag op zijn rug met zijn pootjes in de lucht. 

Buiten lopen is toch wel zijn favoriet, hij kan blijven lopen en doet dit heel netjes aan de riem. Ook met een tuigje is het geen probleem. Naar binnen gaan wil hij meestal niet, zeker niet na een kort plasje. Wel als we ruim een uur hebben gewandeld. 

Naar bed gaan (in de bench) vind Karoli niet zo gezellig, maar met een beetje hulp en een pruillipje gaat hij toch akkoord. Maar hij ligt liever bij je op de bank. Karoli is een echte knuffelkont die graag buiten komt om lekker lang te wandelen. 

Karoli past het beste in een gezin wat graag veel buiten is en van wandelen houdt. Karoli kan met andere honden, niet met katten. Hij heeft de neiging bij het zien van beweging erop af te gaan. 

Intake 19-01-2018: Alle teckelliefhebbers opgelet: hier is Karoli. En hij zou zo maar een langhaar teckel mixje kunnen zijn. 

Tijdens ons bezoek vond hij ons best een beetje spannend, maar even wennen en daar was Karoli die een grotemensenknuffel kwam halen. En wat genoot dit mannetje ervan. We weten zeker dat Karoli een fantastisch maatje kan zijn voor een lief en begrijpend baasje. Die hem met een dosis geduld alles laat ontdekken. Karoli plaatsen we niet bij kleine kinderen. 

Details

Geboortedatum (geschat)
05 november 2015

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video