banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 01 augustus 2017
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (geschat in cm): 25
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :15-10-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Het gastgezin waar Vicky verblijft vertelt:
Vicky is een allerliefst pupje dat op 30 september naar Nederland is gekomen. Met haar 5 maandjes oud heeft ze al zo veel meegemaakt en slaat ze zich daar super doorheen. Echt een klein groot bikkeltje.
Begin september is Vicky door een vriendin van Neli gered toen ze al 2 dagen in de berm lag. Vicky bleek aangereden te zijn door een auto. Met spoed is ze toen naar Boekarest gereden om daar geopereerd te worden door dierenarts Marian. Ze is geopereerd aan een hernia en aan haar middenrif. Het was kantje bord en na de operatie moesten we nog afwachten of Vicky het wel zou overleven. Maar dit pupje liep de dag later al gezellig te zwieren met haar staartje.
Nu verblijft Vicky in de opvang in Nederland. Maar moet ze op 10 oktober nog een operatie ondergaan aan haar heup, haar linker heupkop is kapot en dit wordt verholpen. Na haar revalidatie zal ze dan zo goed als nieuw zijn.

Vicky is een heel sociaal hondje. Ze is lief, leuk, een hele grote kroel voor mensen. Ze betovert iedereen met haar grote ogen en mega oren. Het is een schattig hertenkind: klein met lange pootjes. Ze is heel slim en neemt alles zeer snel op. Ze kijkt ook heel goed naar de honden van de opvang en kopieert. Vreemde honden zijn wel een beetje eng, die probeert ze weg te blaffen (maar ondertussen wel met het staartje zwaaien). Maar eenmaal in aanraking met die onbekende hond, dan is het goed en gezellig.
Vicky vindt het niet prettig als andere honden bij haar eten zijn en probeert de hond dan weg te jagen (op z'n pups). Ook vindt ze dat haar mandje van haar is en niemand daarin mag liggen (grommen). Het is dan ook te merken dat ze in Roemeniƫ weinig in aanraking is geweest met andere honden. Maar dit meisje pikt alles zeer snel op.
Ook kan ze lekker ondeugend zijn, zoals een echte pup hoort te zijn.
Vicky kan bij zowel andere honden als in een huishouden zonder honden geplaatst worden. Ze is gek van mensen. Ze wil met ze kroelen, om de schoot liggen, kusjes geven, het liefst in de mensen kruipen. Als ze maar in de buurt is.
Vicky is bezig met zindelijk te worden. Ze geeft goed aan wanneer ze moet, maar dit moet wel eerst even herkend worden. Maar eenmaal herkend is het zeer duidelijk. Af en toe nog een plasje binnen, maar het merendeel doet ze buiten.
De bench is voor Vicky niet onbekend, ze ligt hier graag in als ze slaapt. Het deurtje dicht en weggaan is nog een stapje te ver. Ze zit volop in de benchtraining. Ik kan nu wel het deurtje dichtdoen en boven gaan stofzuigen. En dat al na 5 dagen. Ze slaapt (nog) boven bij mij e de andere honden op het hondenmatrasje op de grond. Ook alleen in huis blijven wordt getraind.
Al met al is Vicky een cadeautje. Ze is een heerlijke pup, die alles nog moet leren, maar alles feilloos oppikt. Met Vicky in huis heeft u een maatje voor het leven.

Details

Geboortedatum (geschat)
01 augustus 2017

Video