banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 04 april 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 42
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :08-09-2020
Datum geadopteerd :19 september 2020

Informatie

Update 09-09-2020: Warna is op 9 augustus in Nederland aangekomen en geadopteerd. Maar dit bleek toch te hoog gegrepen voor de adoptanten, in verband met de angst die Warna in Nederland vertoonde. Warna heeft ervaren mensen nodig die haar met alle tijd, veel geduld en liefde zullen begeleiden in haar nieuwe leven. Warna is naar een gastgezin geplaatst, we hopen dat ze zich daar wat meer ontspannen zal gaan ontwikkelen. Een update zal volgen. 

Update 07-03-2020: Mooi Warna is bezocht door ons team. Ze is een enthousiaste dame, die wel een beetje voorzichtig is naar nieuwe dingen. want dat kent ze simpelweg gewoon niet. Ze zou o zo graag ontdekken hoe mooi het leven kan zijn. Die kans heb je niet als je in het asiel opgroeit. Warna heeft een baasje nodig die haar de tijd geeft om te wennen en dan bloeit ze helemaal op. 

Update 27-05-2019: Warna is een mooie meid geworden. Ze is al een tijdje niet geupdate, dus het werd wel tijd dat ze in de spotlights komt. 

Warna is een hele leuke dame, ze is nieuwsgierig, een durfal, niet heel gereserveerd of angstig. En... ze lacht en niet door onzekerheid. Haar koppie is gewoon zo gevormd. Hoe leuk is dat?

Voor Warna zoeken we een baasje die haar een wegwijs maakt in Nederland. 

Intake 2017: Warna was zo moe van het spelen en vooral als het dik boven de 40 C is. Dus ze vond de koele ondergrond veel leuker dan paraderen voor de fotoshoot. Warna is een vriendelijk meisje dat alles nog moet leren wat een pup leren moet. Met de juiste opvoeding en geduld en tijd beloofd Warna een wereldhond te worden

Wie geeft Warna deze kans?

Details

Geboortedatum (geschat)
04 april 2017

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video