banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 04 juni 2017
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (geschat in cm): 32
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :05-08-2017


Informatie

Update 01-04-2018; Relaxte Coca is nu 10 maanden en daarvan zit zij nu al de helft van haar leven in de opvang. Wie wil dit onzekere lieve kleine hondje een zekere toekomst geven. Zij vindt andere honden leuk als deze niet dominant zijn. Zoekt een baasje met een zachte vriendelijke stem die haar de tijd geeft om aan haar nieuwe situatie te laten wennen.

Update 23-01-2018: Coca zit alweer een tijdje in een gastgezin in Nederland. Deze vertelt:

Coca is een leuke, lieve en onzeker hondje. Ze is dan ook nog niet buiten het erf geweest. Coca moet vertrouwen in de persoon hebben, dat heeft zij in mij en dan gaat het prima. Maar met mijn man blijft zij wat afstandelijker.

Coca is niet bang (verstopt zich niet), maar wel nieuwsgierig. Bij alle geluiden gaat ze kijken vanaf een veilige plek/afstand. 

In principe was zij te jong en onzeker om direct tussen de andere honden te komen. Daarna kwam Quira (andere opvanghond) en dat is een speelse hond die achter haar aan rent en haar probeert te pakken.Toen Lacrimi (opvanghond) aan Quira gewend was gingen ze beide tegelijk met Coca spelen terwijl zij nog een flosje tussen de pootjes had.  Zij was nog niet toe aan deze omstandigheden.

Bij een adoptant(en) die echt haar de tijd willen geven zal ze een grappig lief hondje zijn wat buiten wil wandelen en spelen. Coca is niet geschikt in een druk gezin. 

Intake mei Juli 2017:Coca vond ons bezoek enorm spannend en wilde eigenlijk niets liever dan
terug naar haar vertrouwde kennel. Nieuwsgierig werd ze uiteindelijk wel
toen ze de pen van Monique vond om mee te spelen. Coca zoekt een baasje met
veel ervaring en tijd en vooral geduld. Coca plaatsen we niet bij kleine
kinderen.

Details

Geboortedatum (geschat)
04 juni 2017

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video