banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 10 februari 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 55
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :21-03-2020
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 10-10-2020 : Hera is naar een pension overgebracht dichterbij de dierenarts, zodat ze behandeld kan worden voor de hartworm. Zodra ze genezen is, zal ze naar nederland afreizen naar haar tokomstige baasjes.

Update 17-03-2020: Hera is een enthousiast dametje dat blij is met bezoek. Ze ziet er goed verzorgd uit met haar mooie glanzende vacht. Hera is een hond dat van aandacht houdt en dit veel te kort komt. Knuffelen kan ze wel de hele dag doen. Hera zou een prima bankhangende huishond zijn. Samen met het baasje netflixen is haar grootste wens. 

Hera is een stabiele hond waar een toekomst baasje heel veel plezier aan zal beleven. 

Update 26-10-2018: Hera zit toch weer bij de andere honden in de kennels. Ze is echt een trouwe mensenhond, een beetje stevige labradorachtige hond, zo blij met bezoek van mensen, ze gaat ook prima om met de andere honden uit deze kennel. Wat zou ze het goed doen als gezinshond.

Update 10-02-2018: Hera kan maar niet wennen aan een kennelleven. De pensionmedewerkers lopen nu elke dag met Hera buiten, omdat ze anders helemaal gek wordt. 

Hera is een hele lieve dame. Ze houdt ervan om geaaid en geknuffeld te worden. Hera is een echte mensenhond. Wie haalt dit meisje zo snel mogelijk uit de kennel waar ze in verblijft?

Intake mei 2017:Hera zit in een klein pension in Boekarest al geruime tijd. Helaas heeft zich nog geen baasje gemeld dus we hopen dat we een goed baasje in Nederland kunnenvinden. Hera is aanhankelijk, lief en houdt van aandacht. Hera heeft heelveel beweging nodig en wil zo graag aan de riem leren lopen maar daarna ook los.

Hera moet nog veel leren maar wie de tijd neemt om haar die kans te geven krijgt er een geweldige hond voor terug. Hera wordt niet bij kleine kinderen geplaatst.

Details

Geboortedatum (geschat)
10 februari 2014

Video