banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 25 juli 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 56
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :08-07-2017


Informatie

We zoeken een ander baasje voor Eefje. 

 

Eefje woont nu op een plek waar ze heel veel prikkels ervaart waar ze niet mee kan omgaan. Ook woont ze bij katten, wat de katten niet zo leuk vinden. Voor Eefje zoeken we een mooi plekje in een rustige omgeving, dus niet in de drukte van een stad. 

 

Eefje is een echte komiek, ze speelt heel leuk en is soms zelfs de gangmaker op het feestje. Kortom Eefje is een heel leuk hondje. 

 

Eefje is een echte scharrelkip. Ze vindt het geweldig om haar neus achterna te gaan en kan hier uren mee bezig zijn. Om dit als duo met een andere hond te doen is natuurlijk helemaal geweldig. Een huis met een tuin is voor Eefje eigenlijk wel belangrijk. Kleine behuizing is niet zo fijn voor Eefje. Een boerderij met wat grond is de droom van Eefje. 

 

Eefje is een onzeker en, op bepaalde momenten, een angstig hond. Ze is heel bank voor vuurwerk en enge geluiden wat ze niet kan thuisbrengen. Eefje moet behandeld worden met fluwelen handschoenen. Daarom zoeken we een baasje dat haar niet te veel onder druk zet en haar dwingen tot acties waar Eefje niet achter staat. Ze is namelijk een heel gevoelig hondje. Stemverheffing is bijvoorbeeld voor Eefje al een heftig iets.  Eefje op haar tempo dingen laten ondernemen en ondervinden is een pré. 

 

Eefje kan heel goed samen zijn met andere honden. Ze heeft dan de tijd van haar leven. Ze kan prima bij een andere hond geplaatst worden. Eefje wordt niet bij kleine kinderen geplaatst. 

 

Kortom is Eefje een geweldig hondje, wat heel gelukkig kan worden bij de juiste mensen waar ze zichzelf mag zijn. 

Details

Geboortedatum (geschat)
25 juli 2015

Video