banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 05 juni 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 35
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :05-06-2017


Informatie

Update 10-04-2018: Karina wordt aanstaande woensdag nogmaals geopereerd aan haar kruisband. Ze zal hierna moeten revalideren. 

Update 20 februari 2018: Karina is al enige tijd in Nederland, zij moest een operatie ondergaan. Het gaat goed met haar pootje. Na de operatie trekt ze nog wel wat met haar pootje, ze kan nog geen hele lange wandelingen maken. Een half uur is genoeg.

Karina is een rustig en sociaal hondje. Ze woont in huis samen met een andere hond van 8 jaar. Dat gaat goed samen, maar ze spelen niet met elkaar, dat wil de andere hond niet. Karina daagde haar wel uit in het begin om te spelen. Met de pup van de visite heeft ze laatst wel gespeeld. Met flosjes, balletjes e.d. speelt ze niet, dat kent ze niet.
Ze loopt los op terrein bij huis samen met kippen, die doet ze niets. Katten is ze niet gewend en daar wil ze buiten wel achter aan. Buiten met wandelen reageert ze in het begin wel wat op vreemde mensen, honden en geluiden. 
Kinderen is ze niet gewend.

Karina kan het beste geplaatst worden op een plek met weinig prikkels. Geen kleine kinderen of druk gezin. Ook niet op een plek waar veel drukte is wbt verkeer etc. Wel met een ander hondje in het gezin. Misschien het beste bij wat oudere mensen. Ze kan goed alleen blijven en is zindelijk.

Intake 05-06-2017: Karina is nieuw bij Neli.

Maar wat een lieve hond zoals ook op het filmpje te zien is.

Ze is ongeveer 35 cm wie wil deze lieve hond een goed thuis geven?

Want dat verdient ze zeker!

Details

Geboortedatum (geschat)
05 juni 2014

Video

Video