banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 06 februari 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 36
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :06-05-2017


Informatie

Update 01-04-2018: Sandu is op 31 maart naar Nederland gekomen en verblijft nu in een gastgezin. Zij vertelt; Dit prachtige hondje is Sandu. Hij loopt al prima aan tuig buiten achter je aan. Hij kijkt goed naar alle andere dieren (de pony's en kippen) maar loopt dan ook weer mee. Sandu is all veel minder bang dan de vorige avond, hij heeft in de bench gelegen en dat ging ook goed. Gaat prima met andere honden om. Binnen volgt ze mij en gaat dan naast mij liggen. 

Update 19-01-2018: Het is alweer een tijdje geleden dat we Sandu gezien hadden. Wat een schitterend hondje is hij toch geworden, al is hij in zijn neus gebeten door een andere hond. Maar Sandu is niet een hondje dat bij iedereen zal passen. Hij vindt de buitenwereld erg eng. Dus koos hij ervoor om lekker veilig in zijn eigen kennel te blijven. Toen hij een beetje ontdooide liet hij zich aaien door het DAN team. Sandu verdient een leven met heerlijke knuffels. Maar wel bij iemand die hem begrijpt. Dus een baasje met ervaring, geduld en in een rustige omgeving zonder kleine kinderen  is zeker een pre. 

Intake 2017:Sandu is een leuke vrolijke pup die alles nog zal moeten leren. Helaas groeit hij op in het asiel in RoemeniĆ«.Wie wil deze mooie pup gaan opvoeden en haar baasje gaan worden? Helaas wordt Sandu niet bij kinderen geplaatst.

Details

Geboortedatum (geschat)
06 februari 2017

Video

Video

Video

Video

Video