banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 14 mei 2009
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 32
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :07-04-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Intake 22-03-2014: Deze rode Britt is een prachtdier. Hij went maar niet aan mensen, dus een speciaal baasje is gewenst.

Update 23-07-2014: Britt is een hondje dat een baasje zoekt met ervaring, geduld en tijd. Britt is niet gewend aan mensen en daarom erg voorzichtig naar mensen die hij niet kent. Daarom plaatsen wij Britt alleen bij mensen met ervaring. Ook zal Britt niet geplaatst worden bij kinderen.

Maar wie de tijd, het geduld, de ervaring en de liefde heeft om Britt goed te begeleiden zal aan hem wel een echt maatje hebben. Voor Britt zou het wel heel fijn zijn als er een tuin is dit omdat het in het begin lastig zal zijn om hem aan te lijnen. Wie geeft Britt de gouden kans waar hij zo naar verlangt?

Intake 14-05-2014: Die mooie Britt. Een schoothondje eerste klas. Wat zou hij graag in een veld met paardenbloemen liggen en van het zonnetje genieten. Zonder al die drukke, blaffende honden om hem heen. Britt heeft het moeilijk in het overvolle asiel van Neli.

Britt is mensen niet gewend en daarom is hij erg voorzichtig naar vreemden. Met heel veel liefde, ervaring en geduld zou dit goed kunnen komen. Maar des te mooier en waardevoller zal de band tussen u en Britt worden.

Wie geeft Britt en zichzelf deze kans?

Details

Geboortedatum (geschat)
14 mei 2009

Video

Video

Video