banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 28 januari 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 25
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Update 05-03-2017: Linda is vandaag in Nederland aangekomen, en mag bij een gastgezin bijkomen van haar avontuur. Verdere info volgt snel.

Intake 01-02-2017: Eind januari liep dit kleine meisje door het park in Calarasi te struinen naar één ieder die aandacht aan haar gaf, maar niemand zag haar, niemand lette op dit kleine meisje dat zoveel te geven heeft. De dag later was het hetzelfde liedje, weer liep Linda achter alle mensen aan voor een beetje aandacht, maar weer lukte het niet. Maar gelukkig was daar Gabi, een vriend van Neli en tevens groot hondenvriend en helper in het asiel. Hij nam dit kleine meisje mee naar het asiel van Neli en de rest is geschiedenis.

Het hondje werd tot Linda gedoopt en is bijna klaar voor adoptie. Ze zal nog wel gesteriliseerd moeten worden en al haar vaccinaties krijgen, maar dit is een kwestie van tijd. En tijdens dit kan een baasje tot over zijn of haar oren verliefd op Linda worden. Want Linde is een heerlijk klein en vriendelijk meisje dat meer verdiend dan ze kreeg.

Details

Geboortedatum (geschat)
28 januari 2016