banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 19 juli 2011
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm):
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Update 04-03-2017: Goldie is bezocht en wat een prachthond is zij. Ze heeft een dikke vacht gekregen, maar wat is ze ook nog eens lief en aanhankelijk. De ideale hond dus.

Intake 09-07-2016: Goldie en pupje Kate zijn inmiddels een beroemd moeder en dochterstel, net als de actrices. Moeder en dochter werden in juli gered door Bianca en Ton. Goldie was een super moedertje, ze had al die tijd haar dochter kunnen beschermen en veilig houden. Waarschijnlijk heeft Goldie meer pups gehad en is Kate de enige die het overleefd heeft.

Goldie en Kate werden naar Popesti gebracht, omdat ze even ergens geplaatst moesten worden. Daar konden ze niet blijven. Dus heeft Roxy het tweetal naar Marian in de kliniek gebracht. Daar zijn ze ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd, gesteriliseerd en klaargestoomd om geadopteerd te worden.

Bij Goldie zullen nog röntgenfoto's gemaakt moeten worden. Marian (de dierenarts) vermoed dat Goldie in het verleden een gebroken teentje heeft gehad en daar heeft ze nu last van. Waarschijnlijk zal er een operatie volgen om het teentje te verwijderen. De verwachting is dat dit een flinke opluchting zal zijn voor Goldie en dat ze daarna zo "goed als nieuw" zal zijn.

Veel harten zullen harder gaan slaan bij het zien van de foto's van Goldie. Want ze is prachtig.

Details

Geboortedatum (geschat)
19 juli 2011

Video

Video