banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 21 juni 2011
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 53
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :09-04-2017


Informatie

Update 01-03-2018: Helaas kon Lady niet meer bij haar huidige baasjes blijven. Ze verblijft wederom bij haar opvangmama Laura. Zij vertelt

Lady is al een tijdje in de opvang bij ons. Lady is een lieve ensociale hond. Ze zit bij voorkeur naast je met haar poot in jouw hand! Ze kijkt je dan intens aan met ietwat droevige ogen. Er is een talent aan de toneelschool verloren gegaan.

Lady wandelt graag en ze ligt graag buiten als het zonnetje schijnt. Eten is fijn evenals een lekker mandje, maar bovenal de aai is topfavoriet. Ze kan goed met andere honden, zolang ze niet haar etensbak bedreigen. Lady kan goed met eigen katten.

Lady is wel een beetje bang voor vooral jonge kinderen die onverwachte bewegingen kunnen maken. Met wat oudere kinderen die haar graag willen aaien en op schoot nemen heeft ze geen enkel probleem. Kortom Lady is een dot van een hond!

Update 08-06-2017 Lady doet het erg goed bij het opvanggezin, ze is goed met de andere honden. Ze houd ervan om geaaid te worden, kortom een schat van een hond. 

Update 26-08-2016: Lady maakt het goed en is nog altijd mega- enthousiast en dol op aandacht. Onbegrijpelijk dat daar nog niemand op gevallen is.

Update 10-06-2016: Lady is nog steeds een zwarte mooie “dame” die haar naam eer aan doet. Lady is een prachtig en lieve hond die zo graag goed wil doen en o zo blij met een baasje zou zijn.

Update 22-03-2015: Lady is een echte dame. Zo elegant, zo mooi. De perfecte actieve hond voor jong en iets ouder. Ze heeft ook één oor die af en toe een eigen leven leidt.

Update 10 augustus 2013 : Lady is een relaxte lieve dame, kan prima met de andere honden overweg.

Intake 23-06-2013: Lady van 2 jaar oud is een prachthond. Zwart met een witte streep op haar borst, een witte snor en witte tenen. Het is niet zo heel goed te zien op de foto's, maar Lady heeft een hele mooie glanzende vacht. Ze is gebouwd om te rennen, met haar lange benen die reiken tot de hemel en haar slanke figuur.

Lady is niet alleen mooi, maar ook een zeer vriendelijke hond. Ze is sociaal naar andere honden toe en zou een leuke familiehond zijn.

Alleen nu nog iemand die haar die kans geeft.

Details

Geboortedatum (geschat)
21 juni 2011

Video

Video

Video

Video