banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 01 februari 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 52
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Update 6 septembet 2015: Lily Puff was erg gereserveerd, maar wat is ze mooi met die donkere randjes om haar oren. Het wordt tijd dat Lily Puff haar ware baasje gaat krijgen, ze is erg gehecht aan Romy, haar tijdelijke baas. Deze gaat echter in Duitsland werken, Lily zal zich eenzaam gaan voelen zonder hem. Wanneer u het vertrouwen van Lily Puff heeft gewonnen, zal Lili aan u trouw als een hond worden.

Update 18 oktober 2014: Lily Puff was een beetje moe, ze was de hele dag buiten in de tuin geweest, vertelde haar opvanggezin. Toch vond Bianca Lily Puff wat minder enthousiast als de vorige keer.

Intake 26 augustus 2014: Lily Puff is vernoemd naar het bloemetje Lelietje-van-dalen en haar enorm fluffige vacht. De mevrouw die haar nu in de opvang heeft in Roemeniƫ, heeft haar een aantal maanden geleden gered. Mevrouw maakte in april dit jaar met haar studenten een uitstapje in de bergen. Ze kwamen een moederhond tegen met 1 levende pup, drie lagen er doodgereden bij de weg. Het was ver weg van de bewoonde wereld. Omdat de chauffeur weigerde de honden mee te nemen, is deze mevrouw de volgende dag teruggegaan met een taxi om de moeder met pup te zoeken, en ze heeft ze gevonden, de twee hondjes zijn meegenomen. Bij Boekarest heeft de mevrouw de moederhond moeten achterlaten omdat ze met de trein verder moest reizen, de pup heeft ze onder haar jas verstopt.

Lily Puff is een makkelik, blij en vriendelijk hondje, ze gaat prima met andere honden om en vindt het fijn om in het gezelschap van mensen te zijn.. Mevrouw had Lily graag zelf willen houden, echter heeft ze al een aantal hondjes en wil ze graag plek houden voor volgende gevonden hondjes die haar opvang nodig zullen hebben. De nieuwe baasjes van Lily Puff zullen zeker geen spijt krijgen van dit mooie lieve hondje.

Wie haalt lieve Llily Puff naar Nederland en geeft haar dat gouden mandje? Een keuze waar u zeker geen spijt van krijgt!

Details

Geboortedatum (geschat)
01 februari 2014

Video

Video