banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 05 december 2007
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (geschat in cm): 36
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :05 december 2007

Informatie

Update 26-08-2018: Azorice is nog steeds een lieverd, houdt van lopen, slapen, botten en eten, na zo veel jaren asiel, nu dik aan het genieten.

Update 08-07-2018: Azorice is naar Nederland gekomen en vermaakt zich opperbest bij zijn gastgezin. Wat een clown is deze oude man. Hij komt helemaal tot zijn recht nu. Azorice is een leuke speelse knuffelkont die nu graag een eigen baasje krijgt. 

Update 10-06-2016: Azorice is bezocht en nog steeds mogen er wel wat grammetjes af. Maar dat zal vanzelf gaan als er eindelijk een baasje met hem gaat wandelen. Azorice is een heerlijke hond en kijk die ogen? Wie valt daar nou niet voor?

Update 22-03-2015: Dit dikkertje Dap is een lekker mannetje. Hij is een beetje aan de maat. Azorice zou een goede voor Sonja Bakker zijn. Door zijn omvang is Azorice een beetje lomp.

Azorice houdt van een knuffel en een aai. Men ziet hem groeien als hij aandacht kracht. Voorheen had Azorice wat dominante trekjes, maar die lijken nu helemaal weg.

Wie zet dit manneke aan de brokken met sperziebonen en zorgt dat hij maatje 36 terugkrijgt?

Update 10 augustus 2013 : Met mensen is Azorice een fijne hond. Dit ventje is wel verhuisd naar een andere kennel in het asiel, omdat hij soms wat dominant kan overkomen. In het andere kennel gaat het goed met Azorice.

Intake 20 april 2013 : Deze kleine boef is Azorice. Hij is niks verlegen. Azorice is een stoer ventje. Hij vindt knuffelen heerlijk en krijgt graag aandacht. Mensen vindt hij geweldig.

Azorice zat in het gemeenteasiel waar de honden het slecht hebben. Hij stak steeds zijn koppie door de spijlen voor wat knuffels en zo versierde hij Bianca die daar op bezoek was. Steeds als ze wegliep piepte hij en dus bleef ze een poosje bij hem zitten. Ze kon Azorice niet vergeten en vroeg later aan Neli om hem uit het gemeenteasiel te halen. Dat deed Neli en nu mag de kleine versierder in het asiel van Neli verblijven.

Azorice is een sterk en stoer ventje. Hij laat zich de kaas niet van zijn brood eten. Het is beter dat hij als enige hond wordt gehouden. Dan heeft Azorice ook baasjes voor hem alleen en dat zal hem best bevallen.

Wie ziet het wel zitten met deze cowboy?

Details

Geboortedatum (geschat)
05 december 2007

Video

Video

Video

Video

Video

Video