banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 16 maart 2012
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :24-03-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 15-03-2019: Lucky boy is een hele leuke en komische hond. Maar wat nog belangrijker is: Lucky boy is een held. Een echte held. Pasgeleden kwam er een moedertje Gipsy met haar pups binnen en mams had een bloedtransfusie nodig. En Lucky Boy saved the day en doneerde zijn bloed, zodat mama kon overleven en voor haar pups kan zorgen. Hoe "Lucky" was zij? 

Lucky Boy is een open, speelse en vriendelijke hond die zijn leven zit te verdoen in het asiel. Wanneer wordt het zijn Lucky day?

Update 30-08-2016: Lucky Boy is behandeld en geënt tegen hondenziekte en hij is gezond verklaard. Nu staat er niks meer in de weg om geadopteerd te worden.

Update 09-07-2016: Bij Neli in het asiel is er hondenziekte uitgebroken. Lucky Boy is één van de honden die bij de bron aanwezig was. Hij wordt behandeld door de dierenarts en hopen dat hij hier goed doorheen gaat komen.

Update 22-03-2015: Lucky boy houdt wel van een aai en een knuffel. Hij is een feestje naar mensen toe. Lucky boy is prima met honden, maar hem bij andere reuen plaatsen durven we niet aan.

Update 26-06-2014: Deze vriendelijke reus wacht geduldig af op wat er komen gaat. Hij is een sociale, ongecompliceerde hond die goed met kinderen overweg kan. Wie neemt deze lieverd mee naar huis?

Update 20-04-2013: De Don Juan van Calarasi, genaamd Luckyboy is doller op de teefjes, dan op de reuen. We raden dan ook aan deze Don niet bij andere reuen te plaatsen. Verder is Lucky Boy niet zo gecompliceerd, hij is prima met mensen, vind een aaitje over zijn bolletje heerlijk. Op de foto's blijkt Lucky Boy een natuurtalent "zielig kijken" te zijn. Welke baasje wil deze lekkere lobbes een huisje bieden en laat hem lachen?

Intake 16-03-2013: Een geweldige kindervriend, dat is Lucky Boy. Een lieve warme hond die geen problemen heeft met mensen en andere honden. Lucky Boy werd als pup gevonden op straat door de Roemeense kinderen Bianca en Catalin, die sindsdien voor hem zorgden. Maar de straten van Calarasi zijn levensgevaarlijk voor honden, ook voor zo'n zachtaardige hond als Lucky Boy. De moeder van de kinderen hoorde van het asiel van Neli, en vroeg haar om hulp. Lucky Boy werd voor zijn eigen veiligheid in het asiel opgenomen.

Wat later kwamen Bianca, Catalin en hun moeder op bezoek. Het werd een prachtig weerzien, Lucky was heel blij zijn vriendjes terug te zien.

Het allermooist zou zijn wanneer Lucky Boy vriendjes krijgt in een veilige omgeving buiten het asiel. Deze prachtige hond heeft zoveel vriendschap te geven en zonder vriendjes kan hij niet.

Wie helpt deze lieve bink en maakt ook Bianca en Catalin blij?

Details

Geboortedatum (geschat)
16 maart 2012

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video