banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 10 april 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 48
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :10-05-2017


Informatie

Update 27-01-2018: 

Benji is nu al een tijdje in Nederland, ze had een pijnlijke aandoening waar ze nu na enkele operaties eindelijk van verlost is ,dus ze kan eindelijk van het leven gaan genieten. Ze is altijd nog wat mensenschuw, vooral wat betreft mannen. Dit zal ze nooit of te nimmer door agressie laten blijken,maar eerder door zich terug te trekken of met een boogje om mensen heen te lopen. Ze is verder zeer rustig, lief en zacht van karakter. 

Benji kan prima opschieten met andere honden en ze vindt het een feestje om mee te gaan in de auto, om daar lekker door het veld of bos te struinen.

Ze begint langzaamaan wel wat jachtinstinct te ontwikkelen. Voor Benji zoeken we een fijn en vooral rustig tehuis met  een vrouwelijke baasje(s) (het liefst met soortgenoten), die haar begrijpt dat ze denkelijk nooit een allemansvriendje wordt, maar zich volledig geeft aan haar bazin. 

Update 10-05-2017: Benji is inmiddels bij een opvanggezin in Nederland en dit vertellen ze:

Waar ik het eerste aan denk als ik Benji moet beschrijven is; lobbes, goedzak, lieverd en alle lieve koosnaampjes die daar mee overeenkomen. Er zit totaal geen kwaad in dit lieve meisje met haar mooie ogen. Ze heeft wel een tijd nodig om te wennen aan het huiselijk leven. Wandelen vindt ze inmiddels wel fijn, maar ze is nog erg schuw naar mensen toe. Daar heeft ze nog echt de tijd voor nodig om daar vertrouwen in te krijgen. Ze is een rustige lieve hond in huis,die het liefst in haar mand ligt. Alleen thuis blijven gaat prima met de rest van de roedel. Andere of vreemde honden tegen komen is geen probleem. Ze is een onderdanig meisje. Baknijd is niet aan de orde. Ze laat zich alles gewillig alles weer afnemen.
Zou zich nu op dit moment een nieuw baasje aandienen, zou deze veel ervaring moeten hebben, daar ze nog een tijd nodig heeft om aan het leven hier te wennen.

Update 22-03-2015: Benji was een beetje aan het luiwammessen toen het DAN team daar een kijkje kwam nemen. Benji is een prachthond, die nog altijd een baasje zoekt.

pdate 21 juli 2014: Benji zit alweer een tijdje in het asiel en dat maakt haar wat onzeker. Daarom plaatsen we Benji alleen bij mensen met ervaring. Mensen zonder kinderen. Benji is levendig en enthousiast. Benji spant nog steeds samen met Barbie en dan willen ze de andere honden nog weleens plagen. Maar bij de juiste baasjes zal Benji helemaal opleven en haar spanning van het leven in Roemeniƫ achter haar kunnen laten. Uiteraard moet ze dan nog wel het een en ander leren maar met de juiste baasjes die haar rustig en consequent opvoeden zal dit meisje helemaal opbloeien! Wie geeft Benji de kans om weer een gelukkige hond te zijn?

Update 11 januari 2014 : Benji is een leuke actieve hond, gaat prima met mensen om. Met andere honden ook prima, alleen in het asiel spant Benji samen met Barbie en willen ze samen Hanna en ook de andere honden nog wel eens plagen.

intake 14 november 2013 :Benji is ook gered uit het Public Shelter. Ze heeft een paar prachtogen en het breedst van alles zijn haar oortjes, wat zal ze goed luisteren. Benji is bijna helemaal wit, mooi lichtbruin op haar koppie en een lichtbruine stip boven op haar hoofd en bij haar staartje. Dit meisje houdt van kwispelen, laten we hopen dat ze snel naar Nederland kan komen, zodat ze haar staartje meer kan gaan gebruiken.

Kijkt u nog eens in die mooie trouwe oogjes van Benji.

Details

Geboortedatum (geschat)
10 april 2013

Video

Video

Video

Video