banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 20 mei 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 47
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017


Informatie

Update 16-03-2018: Freda is echt een lieverd, ze wil zo graag bij je zijn. Maar als je wegga is het ook goed, ze piept dat wel even maar zoekt een mand op. En ze is zo mooi, de foto's doe haar geen recht.

Freda blijft in de bench met deurtje dicht en je hoort haar niet. Tussen Freda en mijn andere opvanghond Coca gaat het goed en Coca vindt Freda helemaal te gek. Freda loopt rustig de kamer door en is niet bang.

Update 13-03-2018: Dit is Freda, het is een echte goedzak met een prachtig wollig vacht en mooi uiterlijk. Het is een bijzondere hond om te zien.

Update 11-03-2018: Freda is eind februari geadopteerd in Nederland. We zoeken een ander baasje waarbij Freda is alle rust mag wennen. Ze moet herplaatst worden omdat Freda niet met de hond des huizes klikt. Die wilde meteen spelen met Freda en Freda wil dat (nog) niet. Freda is naar een gastgezin verhuisd, bij wie ze zal wachten op haar juiste baasje. Bij wie mag Freda wennen aan haar nieuwe omgeving en haar gelukkig maken?

Update 22-03-2015: Freda genoot volop van het zonnetje tijdens ons bezoek. Ze is nog mooier dan de laatste keer en een stuk relaxter. Maar voor Freda zou het prettig zijn als zij snel het asiel uit kom.

Update 12-07-2014: Freda is een hele lieve hond. Wel is ze doordat ze zo jong al in het asiel is gekomen wat onzeker geworden maar na de kat uit de boom te kunnen kijken krijgt ze graag aandacht en geniet ze daar ook van. We zoeken voor Freda een fijn en rustig thuis. Geen kleine kinderen. Dit zal haar teveel van slag brengen. Maar wie Freda de kans geeft om te wennen zal aan haar een fantastisch maatje krijgen. Wie geeft dit lieve meisje die kans?

update 11-01-2014: Freda met haar fraaie schimmelvacht is aan de bange kant. Waarschijnlijk heeft ze wat tijd nodig om over de brug te komen. Met de andere honden gaat Freda prima om.

intake 23-11-2013: Freda was nog geen half jaar en kwam al in het gemeente-asiel terecht, voor zo'n jonge lieve hond geen goede ervaring. Gelukkig heeft Freda zich kranig gedragen en viel ze op bij Neli, dit is haar geluk geweest. Neli heeft haar meegenomen, nu mag Freda bij Neli verblijven tot zich een baasje aandient. Freda heeft echter niet echt een dikke vacht, dus zal ze het behoorlijk koud krijgen. Laten we hopen dat ze snel een baasje krijgt of dat haar gezondheid goed blijft. Freda is bijzonder om te zien, ze heeft een prachtig spikkelvachtje met een zwart vlekje op haar rug, haar koppie is mooi symetrisch getekend. Dit vriendelijke, speelse meisje kan ook prima met de andere hondjes in het asiel opschieten.

Zou u gezelschap van deze mooie dame willen?

Details

Geboortedatum (geschat)
20 mei 2013

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video