banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 29 december 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :12 september 2020

Informatie

Update 03-08-2018: Albishor wil wel door het gaas heen kruipen voor een kriebel en een kroeltje! Hij verlangd zo naar aandacht. Hij ziet er ook heel lief uit en lacht naar je. Een ontzettend lief en gezellig kroelkipje.

Update 21-05-2018: Albishor is bezocht. Hij is nog steeds even lief en aanhankelijk. Wat wensen we hem toch een baasje toe.Tijdens ons bezoek stond zijn kleine staartje niet stil.  

Update 22-03-2015: Albishor is een echte prachthond, zo lief en zo leuk. Alles wat er mist is een baasje dat hem een heerlijke douche geeft.

Update 12-07-2014: Deze lieve Labrador look-a-like zit alweer een tijdje in het asiel. En dat terwijl het een hele leuke hond is. Hij is erg lief en zacht. Door zijn verblijf in het asiel is Albishor afwachtend geworden naar nieuwe mensen.Hij wil graag aangehaald worden maar durft niet goed. Maar bij de juiste bazen met liefde en geduld en in zijn eigen veilige thuis gaat dat vast goed komen. We plaatsen Albishor niet bij kinderen. Wie haalt deze lieverd uit het asiel? Wie geeft hem dat gouden mandje?

Intake 11-01-2014: Nederland houdt van honden als Albishor. Blond, beetje labrador- lookalike, klein kwastje als staart. Wie valt hier nou niet als een blok voor?

Deze jongeman is leuk, hij houdt van mensen, van andere honden. Hij is lief, houdt van een aai en bijt speels in de armen. Dit kan wel eens een beetje zeer doen, maar hij bedoelt het goed. Hier zal nog een beetje aan gewerkt moeten worden. Maar dat is snel af te leren, als hij in de leer gaat bij een baasje.

Dus Nederland, grijp uw kans. Deze blonde heer is op voor adoptie.

Details

Geboortedatum (geschat)
29 december 2012

Video

Video

Video

Video

Video