banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 18 december 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :16 juni 2019

Informatie

Update 09-12-2018: Release wilt graag "vrijgelaten" worden. De dag dat dit graatmagere meisje uit de ps gehaald werd en bij Neli mocht komen, was een schitterende dag. Maar dat is inmiddels ruim drie jaar geleden. Het wordt nu tijd dat Release zich vrij mag voelen in Nederland.

Release is een vriendelijk, lief en aanhankelijk meisje. Zeer mensgericht. 

 

Update 21-05-2018; Wat ziet Release er goed uit. Van dat magere scharminkeltje is niets meer te zien. Release is een hele leuke hond voor sportieve mensen waarbij ze de enige hond is.

Update 10-06-2016: Release is wat rustiger geworden als er “vreemden” bij zijn. Maar desondanks na wat geduld prima aan te halen en wil graag kroelen. De lange tijd in het asiel doet haar geen goed. Ze moet snel naar een ervaren baasje.

Update 22-03-2015: Release zit alweer een paar weekjes in het asiel van Neli. En wat ziet ze er alweer stukken beter uit. Release is een mooie blonde schone dat prima in Nederland zou passen. Een lief, aanhankelijk dametje is ze. Bij wie mag ze komen?

Intake 14-12-2015: Dit magere dametje klom zelfs over de hekken van het gemeente-asiel, zeer lenige dame dus. Release had honger, vreselijke honger, zze was zo hongerig dat ze achter Ton en Bianca aankwam voor wat brokken en de kliniek van het gemeente-asiel binnenliep. Minodora wilde haar binnen houden zodat ze wat kan aankomen. Kennelijk was ze niet opgewassen tegen haar kennelgenoten, die haar het voer niet gunnen. Release is wel verlegen, maar kan met goede begeleiding, veel liefde en geduld bij ervaren mensen een mooie toekomst krijgen.

Heeft u voldoende voer in huis voor deze dame?

Deze hond (2920) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
18 december 2012

Video

Video

Video

Video

Video

Video