banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 06 mei 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 60
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :04 augustus 2018

Informatie

Update 03-03-2018: Nero is de zoon van Hera . Hij is een speelse en gevoelige man. Een grote gevoelige man eigelijk. Hij wacht braaf af wat er komen gaat. Nero was bij ons bezoek erg enthousiast, hij heeft echt meer beweging nodig als dat hij in het pension krijgt. Nero zal nog van alles moeten leren. Verder is Nero wel een erg lieve aanhankelijke hond, gek op mensen, goed met de andere honden uit zijn kennel.

Update 01-05-2016: Nero is bezocht door het DAN team. Er is met Nero gewandeld en dat vond hij een feestje. Dit gebeurde hem niet vaak. Roxanna is hierna ook nog een keertje met Nero op stap geweest en de man wordt hier nog goed in ook. Als het goed is komt Nero nu 1x per week buiten om te wandelen. Nero is een leuke en vriendelijke hond, maar hij kent alleen maar het hok waar hij in verblijft. Hij verdient zoveel meer.

Update 25-02-2016: Nero is al een flink stuk gegroeid. Wat een lief kopje heeft hij nu, vind u ook niet? Nu nog een baasje.

Intake 09-09-2015: Nero is samen met Simmy, Grumpy, Lisa en Dee gevonden door de dochter van Simona en een collega van de dochter. De pupjes liepen bij het kantoor waar ze werken. Ze wisten dat het niet lang zou duren voor de hondenvangers zouden komen om de kleintjes op te halen, dus Simona nam de pupjes op en heeft ervoor gezorgd dat ze nu in een privé asiel zitten. De pupjes zijn behandeld voor parvo en ontwormd, ze zijn al toe aan hun tweede vaccinatie.

Nero is de enige zwarte man van het nestje, vandaar ook zijn naam Nero. Hij heeft zachte pluizige oortjes en een lekker bekkie. Valt u al voor hem?

Details

Geboortedatum (geschat)
06 mei 2015

Video