banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 14 augustus 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm):
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 052-5652339

Informatie

Update 04-02-2015: Ziggy is terug van adoptie. Zijn baasjes kregen een baby, omdat hij eenkennig en heel waaks is, moest hij weg. Mensen die hij kent worden zeer enthousiast begroet.

Voor bekende mensen is Ziggy de grootste knuffel die er is. Ziggy is een gevoelige/onzekere hond die ook angstig/onzeker kan reageren.

Hij ging voorheen met de uitlaatservice mee. Hij is heel speels en met honden waar hij een klik mee heeft, kan hij enorm dollen.

Wij zoeken voor Ziggy consequente en ervaren mensen.

Intake 16-09-2012: Hier is dan kleine Lennart. Een dot van een puppy. Lennart is prachtig getekend, heel lief en nog heel jong.

Hoe kansloos een pupje is in de straten van Boekarest is goed te zien op de foto's van Lennart op 16 september. Zo werd hij gevonden. Lennart is vuil, kruipt tussen auto's en moet zien te leven van korsten brood. Er is zeer weinig kans dat hij het gered had. Mirjam Busink nam de puppen in de opvang. Dogs Adoptions Nederland werkt samen met Mirjam zodat we zoveel mogelijk hondjes een goed leven kunnen geven. Mirjam zorgt voor ze, socialiseert, speelt en knuffelt zodat ze goed voorbereid op het huisleven in Nederland aankomen.

Lennart is lekker gewassen, heeft zijn buikje rond gegeten, is gerustgesteld en kan onbezorgd spelen met zijn maatjes die ook van de straat zijn gered. Dit puppy heeft een baasje nodig. Wanneer Lennart naar Nederland mag komen, komt er bij Mirjam weer een plekje vrij voor een ander pupje van de straat.

Wie geeft deze dot een veilig thuis?

Details

Geboortedatum (geschat)
14 augustus 2012

Video