banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 27 december 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 43
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :12-10-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 25-09-2019: Na lange tijd hebben we Roxy opgezocht. Ze is een lief en enthousiast meisje, maar het duurde een tijdje voor ze zich helemaal durfde te geven. Ze was heel voorzichtig naar ons toe. Maar toen ze ze losging, ging ze ook echt los. Wat een vrolijk, elegant en nieuwsgierig meisje is het. Helaas is dit niet aan de foto's te zien, dat had Roxy nog niet helemaal onder de knie. Roxy is ook onderdanig, typetje a lover not a fighter. Roxy liet zich graag door ons over haar buikje aaien. Ze leeft tussen de katten bij de opvang en dat gaat goed. 

Update 12-03-2017: Roxy is de enige meid tussen de boys. Ze is ook verlegen en onzeker. Roxy heeft zeker begeleiding nodig van een ervaren baasje. Roxy houdt van spelen, maar ze kan ineens in paniek raken van iets wat ze hoort of ziet. Met de juiste begeleiding, begrip en acceptatie zal dit te begeleiden zijn voor dit meisje. Ze wordt niet bij kleine kinderen geplaatst en een rustige omgeving is zeer zeker een must.

Intake 28-02-2016: Bij ons bezoek eind februari aan Boekarest en opvanger Marian liet hij ons kennismaken met een nestje van vier kleine pupjes. Roxy, Thomas II, Buddy en Lindy.

Deze pupjes waren in een zak over het hek gegooid bij een mevrouw, die een stuk of 50 honden verzorgt en momenteel in het ziekenhuis ligt. Deze pupjes zitten nu bij een Roemeense opvanggezin, omdat ze veel te jong zijn om voor zichzelf te zorgen, een andere hond moedert nu over deze pups en beschermt ze voor de enge buitenwereld.

Roxy is een klein pupje dat al heel veel meegemaakt heeft, ze zal daarom niet bij kleine kinderen geplaatst worden. Roxy heeft de kleuren van broertje Thomas, maar ze is een stuk fijner van bouw, maar net zo lief. Roxy zal alles nog moeten leren en haar koffertje staat over een paar weekjes klaar voor vertrek. Alles wat rest is een baasje dat zich over haar ontfermt.

Details

Geboortedatum (geschat)
27 december 2015

Video