banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 02 januari 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 20
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :26-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

01-11-2017

Het gastgezin geeft aan dat Dick echt graag een maatje in huis heeft en een erg actief hondje is waar goed mee gewandeld moet worden.

Dick zit al weer een poosje bij zijn opvanggezin.

Hij is helemaal hersteld van zijn operatie.

Ook gaat hij inmiddels goed om met katten.

Dick is een vrolijk leuk mannetje, het enige waar hij niet zo goed tegen kan is autorijden.

Kijk hieronder naar zijn nieuwe leuke filmpje!

 

Update 17-05-2017

Toen Dick op 14 januari in Nederland aankwam en vol enthousiasme aan zijn nieuwe leventje begon had hij te kampen met wat problemen aan zijn heup en knie, dat is nu gelukkig achter de rug. Hij is volledig hersteld en kan nu hopelijk een baasje vinden die hem een tweede kans geeft, want Dick heeft veel te geven:

Hij is altijd vrolijk en van goede wil om er iets moois van te maken.
Hij kan inmiddels een paar commando ,s hier en blijf, zitten lukt nog niet.
Knuffelen en op bed of bank liggen vindt hij heerlijk.
Autorijden gaat steeds beter.
Het is een droppie.
Het is een levenslustig moedig hondje met een stevige wil.
S morgens vanuit zijn bench springt hij regelrecht op bed.

Update 13-03-2017: Dick is aan het revalideren n.a.v. een operatie aan zijn poten. Als hij hersteld is, dan zal hij helemaal klaar zijn om een eigen baasje te hebben.

Update 29-01-2017 Dick is op 14 januari naar Nederland gekomen en verblijft nu in een gastgezin. Het gastgezin vertelt:

Dick is nu een week bij ons. Hij is al op zijn gemak in huis en tuin. Vanaf dag één was hij al zindelijk en hij kent inmiddels de dagelijkse gang van zaken. Dick trekt erg naar de andere honden, zonder hen zou hij veel meer moeite hebben met het verkennen van de wereld om hem heen.
Er zijn zaken die hij nog spannend vindt. Wandelen in de natuur vindt hij leuk, maar langs de weg met verkeer en onverwachte ontmoetingen is nog eng. Alles gaat beter met de andere honden er bij. Samen een paar uurtjes alleen zijn gaat prima. Ook 's nachts slapen ze rustig samen.
Als Dick aan je gewend is laat hij zich graag knuffelen en wil hij ook wel (voorzichtig) spelen. We doen af en toe zoekspelletjes met hem, alles in zijn tempo.
Dick zou goed passen in huis met een andere hond, en met mensen die begrip en geduld hebben om hem rustig aan alles te laten wennen. Hij is erg leuk en innemend en houdt zich dapper staande in zijn nieuwe leven.
Update 03-05-2016: Monique heeft moeder en zoon bekeken en ontmoet. Zo moeder zo zoon bleek. Allebei waren ze nog niet gewend aan mensen. Dick was ook erg verlegen en het duurde even voordat Dick ontdooide. Zijn staartje maakte wel overuren eenmaal op de schoot van Monique. We plaatsen Dick alleen bij ervaren mensen in een rustige omgeving en niet bij kleine kinderen.

Intake 02-05-2016: Dick en moeder Sofia werden gedumpt in de buurt waar Neli woont. Ze zag moeder en zoon op straat en nam ze mee en beloofde dat ze een beter leven zouden krijgen. En Neli doet er alles aan om deze belofte na te komen en wij gaan haar daarbij helpen.

Dick is nog een jong mannetje. Hij is weinig gewend en is daarom ook nog een beetje verlegen. Dick is altijd in de buurt van zijn moedertje en voelt zich daar het veiligst bij. Maar ooit zal Dick onder moeders vleugels vandaan moeten komen. En dan meteen naar een warm mandje zo zeer gewenst zijn.

Dick is op zoek naar een geduldig baasje, zonder kleine kinderen, maar wel met enige ervaring met honden.

Details

Geboortedatum (geschat)
02 januari 2016

Video

Video

Video

Video

Video

Video