banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 05 april 2011
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 62
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :26-06-2017


Informatie

Update 01-05-2018: Hij kwam in een pleeggezin terecht maar werd daar niet door 1 van de eigen honden geaccepteerd. Aangezien er niet direct een vervangend gezin aanwezig was kwam hij bij ons in een pension. 
Na een verblijf van enkele weken in ons pension hebben wij aangeboden om Daddy over te nemen en op zoek te gaan naar een nieuwe baas. 

Daddy is dus een hond die alle huislijke regeltjes nog zal moeten leren. Hij is ontzettend aanhankelijk, speels en leergierig. Hij heeft zeer veel potentie. 
Het is echter ook een hond waar je geen druk op moet zetten, dat zal hij niet accepteren.
Dit is qua achtergrond begrijpelijk. 
Daddy is sociaal met andere honden maar kan niet met elke reu door 1 deur. 
We zoeken voor hem mensen, die hem de tijd geven en het leuk vinden om met hem aan de slag te gaan. Nogmaals hij is ontzettend leergierig en pikt de dingen snel op. 
Daddy zal goed gedijen bij mensen die een beetje de ruimte hebben. 
We plaatsen hem niet bij kleine kinderen. 
Wie komt eens kijken bij deze aanhankelijke herder? 

Update 4 januari 2018: Daddy is nu een maand in Nederland. Het is een schat van een hond, erg baasgericht, een fijne hond voor herderliefhebbers, hij heeft veel intensie om de dingen goed te willen doen. Daddy kan wel bij kinderen vanaf 12 jaar, deze moeten wel tegen een stootje kunnen. We plaatsen Daddy niet bij reuen, hij is een ladiesman, hij houdt van de vrouwtjes, ook al kunnen deze af en toe wat bitcherig zijn.

Update augustus 2017: Daddy heeft hartworm maar is behandeld en we wachten nu tot we opnieuw kunnen testen. Zoals altijd was Daddy dolblij vooral Ton te zien en teleurgesteld dat hij weer weg ging. Wie heeft er plek voor een prachtige grote hond die de trouwste ooit zal zijn, als hij maar een vaste baas heeft die nooit meer weg gaat!

Update 28 juni 2017: In april vonden Bianca en Monique Daddy, Lady Liberty en haar pups aan de snelweg naar Calarasi. Ze waren overduidelijk daar gedumpt. Daddy en Lady Liberty waren een setje en ze dachten dat Lady Liberty mogelijk zwanger was. Ze konden ze niet meenemen. Maar in mei vond Monique beiden nog op dezelfde plek. Lady Liberty was net bevallen en de keuze werd gemaakt; mama met kinders mee nemen en omdat Daddy zich niet liet vangen, zouden ze daarvoor later terugkomen.

In juni was het dan eindelijk de beurt aan Daddy, hij zat gewoon nog op het DANteam te wachten en ze konden hem gewoon aanlijnen en hij sprong zelf de bus in. Op naar Neli voor een veilige plek en vooral op naar de voorbereiding voor een mooie mand in Nederland. Wie Daddy in huis neemt krijgt een wereld maatje want Daddy is slim en vooral heel lief.

Daddy wordt niet geplaatst bij kleine kinderen en bij reuen.

Details

Geboortedatum (geschat)
05 april 2011

Video

Video

Video