banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 02 september 2008
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 57
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :22-12-2017
Telefoon: +31 (0) 6-28648540

Informatie

Update 26-08-2016: Rex is een lieve goedzak. Hij is een heerlijke, zachtaardige en rustige hond. Ook deze hond zal een allerbeste maatje kunnen zijn voor de juiste baas. Rex maakt zich niet druk over 1 poot minder. Nu nog een baas die er hetzelfde over denkt.

Update 25-08-2016: Rex is behandeld en geënt tegen hondenziekte en hij is gezond verklaard. Nu staat er niks meer in de weg om geadopteerd te worden.

Update 25-06-2016: Bij Neli in het asiel is er hondenziekte uitgebroken. Rex is één van de honden die bij de bron aanwezig was. Hij wordt behandeld door de dierenarts en hopen dat hij hier goed doorheen gaat komen.

Update 01-04-2016: Geef Rex een huisje en hij is zielsgelukkig. En dan moet u nagaan dat hij geen idee heeft hoe het is om op een kussen te liggen. Er zal een wereld voor deze driepoot open gaan. We zouden dit graag zien gebeuren voor deze man.

Intake 20-11-2015: Rex verbleef op straat voor een winkel. De winkel was al dicht, maar Rex bleef daar. Neli voerde hij al geruime tijd en zag dat er iets niet goed zat met de voorpoot van Rex. In oktober werd Rex ineens gevangen door hondenvangers en in het gemeente asiel gezet. Neli haalde Rex uit het gemeente asiel (dodingsstation) Călărași. Neli kon het niet aanzien dat deze hond met zo'n slecht uitziende poot in het gemeente asiel verbleef. Neli nam Rex mee en vroeg DAN of Rex behandeld mocht worden. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen. Rex's poot bleek niet meer te redden en is geamputeerd. Rex is nu aan de betere hand en is klaar voor adoptie.

Rex is een vriendelijke kerel. Hij kan het goed vinden met andere honden. Neli zegt dat hij ook bij katten en kinderen geplaatst zou kunnen worden. Dan moet het wél een toppertje zijn.

Wie haalt deze topper naar Nederland?

Details

Geboortedatum (geschat)
02 september 2008

Video

Video