banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 05 oktober 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 50
Schofthoogte
Toegevoegd :17-01-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 12-01-2019: Skinny is geen mager hond meer, maar ziet er nu prachtig uit. Hij is een vriendelijke en rustige hond die toe is aan een nieuw avontuur. Een reisje naar een ander land lijkt hem wel wat.  

Update 26-10-2018: Skinny is een erg leuke hond. Hij is blij, hij is enthousiast en hij is gek op mensen. Hij kwam ons meteen begroeten toen we hem bezochten. Zij staartje staat ook geen moment stil. Wat een leukert is hij toch. Iemand gaat heel erg blij met Skinny zijn. 

Intake 01-10-2016: Waarom Skinny zo heet, is niet moeilijk te raden. Neli is hard bezig om Skinny bij te voeren zodat zijn ribben minder zichtbaar zijn.

Skinny achtervolgde Neli toen Neli van haar werk naar huis liep. De 30 minuten dat deze rit duurde, rende Skinny spelend met Neli mee. Hij had de grootste lol, maar hij was ook zeer ondervoed. Maar wat een heerlijk speels mannetje was Skinny en een hond die zo goed zijn best deed op auditie bij Neli, die moest ze wel opnemen in haar asiel. Nu nog een lief baasje voor vriendelijke Skinny.

Skinny was nog maar net in het asiel van Neli toen het DAN team hem kwam bezoeken. Hij was daarom nog wat terughoudend. Maar zonder camera waren deze mensen best interessant. We plaatsen Skinny alleen bij ervaren mensen.

Details

Geboortedatum (geschat)
05 oktober 2015

Video

Video