banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 02 september 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 34
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :22-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Update 23-04-2017

Alo! Mijn naam is Blue en ik ben vanuit Roemenië naar Nederland geëmigreerd. Ik heb mijn inburgeringscursus nog niet afgerond, dus ik ben op zoek naar een baasje die mij de nodige commando’s kan aanleren. Voor een knuffel doe ik alles, dus dat moet wel goed komen, toch?
Pas er wel op dat je mij niet knuffelt als ik aan het eten ben, want ik ben dan veel te bang dat je al dat lekkers weer weghaalt. Ik zoek dan ook een huisje zonder soortgenootjes of kleine kinderen, waar alle aandacht voor mij is en ik alle aandacht voor jou kan hebben.

Update 11-04-2017:

Blue verblijft momenteel bij Dierentehuis 't Hart
en deze vertellen:

Blue is uit Roemenië gehaald door een stichting. Dit steriele teefje werd geplaatst in een gastgezin met 5 andere honden, maar daar liep het spaak. Blue ging vechten.
Zij claimt de baas en de andere honden mogen niet in de buurt komen.
Ze is naar mensen heel lief en erg aanhankelijk en verder behoorlijk makkelijk in de omgang.
We plaatsen haar graag als enige hond maar haar nieuwe baasjes moeten zich realiseren dat er nog werk aan de winkel is.

 

Update 28-01-2017: Blue is op 14 januari naar Nederland gekomen en verblijft nu in een gastgezin. Dit vertelt het gastgezin over Blue:

Blue is echt een "mensen "hond ,ze verblijft hier met andere honden en twee katten ,ze heeft de aandacht liever voor haar zelf.
In de nacht slaapt ze in haar bench en heb ik haar vanaf de eerste nacht geen één keer gehoord.
Blue leert snel is zindelijk en loopt netjes links naast me. Dubbel gelijnd én met tuig én halsband.
Buiten is allemaal nog spannend.
Ze heeft een rustig karakter , geen baknijd naar de mens, de andere honden moeten haar wel met rust laten tijdens het eten.
Spelen doet ze hier niet, maar knuffelen geniet ze erg van.
Een huis zonder katten of huisdieren is de plek waar Blue zich denk ik het beste thuis voelt.
Blaffen komt niet in haar woordenboek voor.
Blue is geen fan van autorijden. Ze is wagenziek. Dit zal met haar getraind moeten worden.
Intake 01-10-2016: Blue was net van de straat geplukt door de hondenvangers en in het dodingsstation geplaatst. Het was overduidelijk dat Blue net pups ergens moet hebben gehad en achtergelaten. Helaas (of gelukkig) zijn de pups niet gevangen. We zullen het nooit weten. Minodora, de dierenarts in de ps, gaat in ieder geval snel voor zorgen dat Blue nooit meer pups meer kan krijgen en we hopen dat deze lieverd snel naar een baasje in Nederland mag. Aan haar lieve karakter zal het niet kunnen liggen. Nu nog iemand die haar dat enkeltje gunt.

Deze hond (4763) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
02 september 2014

Video