banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 25 juni 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :22-03-2017
Datum geadopteerd :25 juni 2015

Informatie

Update 02-12-2016: Sansa is weinig verandert sinds vorig jaar. Hij is stabiele lieverd die het beste maakt van elke dag en geniet van alle liefde dat hij krijgt. Na twee jaar is er nog altijd geen baasje voor hem gevonden en dat terwijl hij nog zo jong is.

Wanneer krijgt Sansa het eigen baasje wat hij zo ontzettend verdient?

Update 02-12-2015: Sansa is echt ontzettend lief. Een grote kroelkip die het liefst de hele dag bij je is en contact met je wil. Hij heeft een super zacht karakter! Met kinderen kan hij prima overweg.

Sansa heeft wat unieke fysieke eigenschappen. Sansa heeft een achterpoot dat trekt. Dit is een erfenis van zijn leven in Roemenië. Hierdoor gebeurd het meer dan vaak dat Sansa pardoes tegen zijn eigen voorpootje plast. Dus een schoonmaakbeurtje na een uitlaatbeurt is wel nodig.

Sansa zou het fantastisch vinden om geplaatst te worden bij een vierpotig vriendje. Hij heeft er veel moeite mee om alleen thuis te zijn en met een soortgenoot heeft hij deze moeite niet. Sansa is ook benchgetraind. Daar word hij ingeplaatst als men voor langere tijd bij hem weg is.

Sansa en katten is geen goede combinatie. Hij zal daarom niet geplaatst worden in een huishouden met katten.

Sansa is buiten een grote flierefluiter. Hij loopt makkelijk met iedereen mee als men niet oplet. Dat is ook de reden waarom Sansa niet los kan. Ook heeft Sansa een grote neus die hij graag volgt. En dan is hetgeen wat het baasje roept niet zo belangrijk meer. Sansa loopt aan een flexi-lijn. Dit vind hij zelf het prettigst lopen.

Sansa vindt honden buiten afwisselend. Met de ene hond kan hij beter overweg dan met de andere.

Sansa kan heel goed op commando zitten, voor de rest is hij in training.

Sansa lijkt restverschijnselen te hebben van hondenziekte. Hij kan in huis uit het niets opstaan en dan doelloos rondlopen. Of als Stevie Wonder (wat Sansa's bijnaam is) zo heen en weer met zijn kop gaan schudden. Het is dan aan het baasje om hem weer even "eruit" te halen en op zijn eigen plekje te gaan liggen. Waarna hij dan lekker doorsnurkt. Sansa lijkt van dit alles weinig te beseffen. Er is een geringe kans, dat een hond met restverschijnselen van hondenziekte epileptie ontwikkelen. Zeker is dit natuurlijk niet, maar je weet het nooit. Hier dient eventueel rekening mee gehouden te worden.

Dat Sansa een unieke en one of a kind hond is, mag duidelijk zijn. Dat er nog wat aan hem gesleuteld moet worden, is ook één ding wat zeker is. Maar een baasje die deze lieverd een plekje wil bieden, samen met een broertje of een zusje. En hem accepteert zoals hij is, met al zijn eigenaardigheden, zal een heel leuk maatje aan zijn of haar zij hebben.

Maakt u Sansa's kerst compleet en geeft hem een eigen mandje?

Update 10 maart 2015: Sansa is een heel vriendelijk en blij hondje. Dat hij niet zo’n leuke start in het leven heeft gehad, is niets van te merken. Heel sociaal met mensen en andere honden. In het gastgezin zit Sansa met drie andere honden en dat gaat geweldig. Spelen met zijn huis-soortgenoten vind hij heerlijk, maar tennisballen en een flostouw doen het ook heel goed! Sansa vind het heerlijk om aangehaald te worden en ligt graag bij je. Hij is speels en nieuwsgierig naar alles en wordt van alles wat hij ontdekt blij. Ook autorijden vindt hij niet erg.

Sansa is zindelijk en loopt keurig aan de riem. In het gastgezin is hij af en toe al eventjes los geweest op plekjes waar hij niet kan ‘ontsnappen’ en dan luistert hij goed, wanneer je hem roept. Dan wil hij niet beloond worden met wat lekkers, maar het liefst met een aai over z’n bolletje. Dan is hij helemaal gelukkig. Het is een slimmerikje, want zitten, dat had hij zo geleerd. Uiteraard wil hij dan wel wat lekkers voor zijn knappe prestatie. Deze kanjer is wat waaks en slaat even aan, wanneer er aan de deur wordt geklopt. Wanneer je zegt dat het genoeg is, stopt hij keurig. Bezoek wordt altijd erg enthousiast door hem onthaald, hoe meer zielen, hoe mooier hij het vind.

Hij heeft de hondenziekte gehad en gelukkig is deze knapperd weer helemaal gezond. Het enige wat hij daarvan heeft overgehouden is, dat een achterpootje een beetje trekt. Maar daar merkt hij zelf niets van en heeft er ook absoluut geen last van. Hij kan er heel hard mee rennen, spelen, springen en zelfs zwemmen. In het gastgezin zijn ook katten, maar dat vind Sansa maar rare wezentjes. Er is nog geen direct contact geweest, dus het is nog niet duidelijk hoe hij er op zal reageren.

Voor Sansa zou het fijn zijn, een baasje te hebben waar al een soortgenootje woont of een baasje die lekker veel met hem doet. Ben je op zoek naar een vrolijk, lief en een klein beetje ondeugend hondje met een zacht karakter dan is Sansa de ware.

Intake 13-12-2014: Stel: u loopt door een gemeente asiel en u ziet vanuit uw ooghoeken een hond liggen, waar u gewoon naartoe moet! Uw hele gevoel zegt, dat u daarheen moet. Hij blijkt een hele lieve hond te zijn, staartje begint te wiebelen, oortjes ontspannen en u ziet hem genieten van dat kleine beetje aandacht. U ziet ook, dat hij broodmager is en een vervelende plek op zijn dij heeft, daarbij blijkt hij iets aan zijn poot te mankeren en een afgesneden oor te hebben. U denkt "arme schat, wat moeten we nou met jou?!". Maar dan kijkt hij u aan, u ziet zijn hele ziel en zaligheid in zijn prachtige reebruine ogen. Wat zou u doen?

Dat overkwam Bianca in het gemeente asiel in Calarasi. Dit schatje lag in een hoekje met gebogen koppie. Bianca ging kijken en viel als een blok voor hem. Ze kon het niet over haar hart verkrijgen om Sansa (wat 'kans' betekent) hem "chance of happiness" niet te geven. Dus we zetten hem op de adoptielijst en hopen, dat iemand dit juweeltje ziet, want dat is Sansa!!!

Sansa zal eerst bekeken worden door de dierenarts en daaropvolgend zal er actie ondernomen worden in verband met haar pootje, mocht dat nodig zijn.

Wie geeft Sansa zijn gouden kans?

Deze hond (2854) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
25 juni 2015

Video

Video

Video

Video