banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 01 januari 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 50
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :03-10-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Intake 10-01-2017: Deze verschrikkelijke knappe meid is Lola en ze heeft oren om verliefd op te worden. Als het aan haar gelegen had, was ze met haar oren weggevlogen uit het afschuwelijke koude Roemenië, maar dat kon alleen Dombo.

Lola is een grappige, speelse en liefdevolle hond. Ze kent de basis commando's, ze loopt netjes mee aan de lijn en is sociaal naar mensen en super met andere honden. Lola heeft een zonnig karakter en ziet overal het positieve in. Ze maakt snel vrienden en heeft de neiging om met mensen te knuffelen, één grote knuffelkous is het.

Lola verbleef als puppy in de tuin van een bedrag waar ze honden verzorgen. Ook een soort adoptiecentrum. Daar hebben de mensen met haar getrains en heeft ze meerdere curussen doorlopen. Dus Lola vindt het leuk om te werken voor iets lekkers. Ze is ook een erg slim meisje, dus degene die Lola gaat adopteren gaat zeer verrast zijn dat er zulke fantastische honden bestaan in Roemenië.

Lola verblijft nu in de open kennels van Red Panda. Het weer is momenteel verschrikkelijk in Roemenië. Sneeuwstormen en temperaturen onder de -10. Dus Lola zou heel graag snel naar huis willen.

Details

Geboortedatum (geschat)
01 januari 2014