banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 15 september 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :23-11-2017
Telefoon: +31 (0) 6-28648540

Informatie

Update 28-02-2017: Pepper is een geweldige, lieve en aanhankelijke hond. Elk baasje zal overladen worden met knuffels van deze mooie man. Hij is een talent op het gebied van op zijn rug liggen en knorren van geluk, en dat allemaal op hetzelfde moment.

Pepper is benchgetraind, hij slaapt de nacht in de bench. Overdag loopt hij rond en kan hij ook rondlopen als niemand thuis is. Hij sloopt niks en wacht rustig totdat iedereen weer thuis is.

Pepper is een zeer onzekere hond, dit zal zeker getraind moeten worden. Buiten vind hij andere honden en bepaalde situaties best wel eng. Hier wordt in het gastgezin aan getraind, maar dit zal altijd een aandachtspunt blijven. Ook zal Pepper erbij gebaat zijn om in een huisje te wonen waar hij de enige hond zal zijn. Pepper heeft moeite met delen. Maar Pepper heeft voor tien honden liefde te geven. Pepper heeft een zekere jachtinstinct. Zwanen, meerkoetjes, hertjes, alles is zeer interessant. Maar hij is hier goed in te begeleiden.

Pepper loopt netjes aan de lijn bij een, voor hem, ontspannen situatie. Hij trekt dan niet. Ook commando's als "hier, lig en zit" kent hij. Pepper is ook een topper op gebied van snoepjes opvangen. Hij is een echte liefhebber van snackjes, botjes etc. Hier kan hij zich goed mee vermaken.

We plaatsen Pepper niet in een gezin met kleine kinderen. In verband met zijn onzekerheid en de onvoorspelbaarheid van kleine kinderen lijkt ons dat niet verstandig.

Bent u een baasje, waarbij Pepper de enige hond zal zijn. Waar geen konijnen en andere knaagdieren rondlopen. (Met katten is hij niet getest, hier heeft hij nooit mee gewoond. Buiten laat hij katten met rust, als die honden gewend zijn.) En bent u bereid met Pepper te werken aan zijn zelfvertrouwen en met hem, enge situaties, uit de weg te gaan? Dan is Pepper helemaal uw hond en zal hij een geweldig maatje zijn.

Update 10-02-2017: Pepper is een hele lieve, leuke en fijne hond. Helaas zit hij niet op de goede plek en gunnen we hem een beter plekje. Pepper is zindelijk, maakt niets stuk, en kan ook al wat alleen zijn. Pepper wil weer vrolijk zijn en zijn zelfvertrouwen opbouwen. Buiten is Pepper wat onzeker, wellicht wat te veel prikkels, waardoor hij wat onaardig kan overkomen, hier zal aan gewerkt worden.

Update 01-10-2016; Pepper doet het super. We konden zijn kennel in, hem aanlijnen en hij liep geweldig mee aan het tuigje en de riemn. Een halsband wil hij niet om.

Intake 09-01-2016: Deze vrolijke frummel is Pepper. Pepper is een labradorkruising met alle raskaraktertrekken: hij is erg intelligent, teder, liefdevol, sociaal naar mensen en honden. Ook is Pepper erg speels en heeft hij veel energie.

Er zijn veel negatieve dingen gebeurd met Pepper, toen hij op straat woonde en in het gemeente asiel, waar hij pasgeleden uitgehaald is. Ondanks dat is hij nog altijd ontzettend vrolijk, enthousiast en dankbaar naar mensen en de familie, die hem een mandje gaat geven.

Pepper is zindelijk. Als Pepper met meerdere honden in een kleine ruimte is, waar ze eten krijgen, dan heeft Pepper wel wat voernijd. Dit is een gevolg van zijn bezoek aan het gemeente asiel, waar hij moest zien te overleven.

Pepper gaat prima met andere reuen en teven om, als ze kalm zijn. Pepper kan ook prima met kinderen. Misschien is het in verband met zijn enthousiasme niet handig hem bij hele kleine kinderen te plaatsen.

Wie is er op zoek naar een speels guppie met een slimme kop erop? Dan is Pepper uw hond.

Details

Geboortedatum (geschat)
15 september 2013

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video